2777
2789
عنوان

عشق یا پول ⁉️💸❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 115 پست
مرسی که صادقانه نظرتونو گفتین 🩷🤝🏻

ما آدم ها اغلب مواقع عاشق آدم های اشتباهی میشیم، اونی ک عاشقش هستیم لزوما اونی نیست ک میتونه خوشبختمون کنه، بلکه چشممون رو روی بدی هاش میبندیم چون احساسات شدیدی بهش داریم

بنظر من منطقی باید انتخاب کرد اونم توی ازدواج. آدمی ک شخصیت بهتری داره و پخته تره

البته ک عشق هم همیشه اینطور نیس و میتونه خوب باشه ولی این چیزی هس ک تو خیلی از روابط دیدم

درخواست ندید لطفا

بخدا با اینکه توی مرحله نامزدیم با اینکه پسر خوبیه ولی خوب میدونی کلا جنس مرد برام امن نیست کاشکی مغ ...

به نظر من آدم امن خیلی کم هست ولی پیدا میشه .

با این دیدگاه که نسبت به پارتنرت داری ، خودت اذیت نمیشی عزیزم ؟🥲💔

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشق

ممنون که نظرتو گفتی 🩵😇

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

نه گلم فقط پول پول نباشه چیزی نیست

مرسی که صادقانه نظرتونو گفتین 🩷🤝🏻

این سوال اینجوری برام تعبیر شد

قراره کسی که عشق رو تجربه میکنه بی پول باشه

کسی که پول رو بدست میاره عاشق نشه

اینطور که انگار زندگی نیست

توی زندگی واقعی گاهی گزینه ی هیچ کدام هست، گاهی هر دو گاهی یکی

من خودم انتخابم عشقه چون دلیل نمیشه اگر این رو بدست بیارم دومی هم نباشه

بی عشق نمیتونم. فکرش باعث حالت تهوعم میشه در واقع

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

پایدار باشید 😍🤍اتفاقا به نظر من کسایی که تو خانواده پولدار نیستن ، راحتتر میتونن با بی پولی عشقشون ...

متاسفانه الان اونایی که تو خانواده ضعیف بزرگ شدن (اکثرا نه همه)

بیشترررر دنبال پولن

ادم شاید بتونه سرگرسنه زمین بذاره بخوابه ولی هیچ وقت بخاطر خیانت و ....خوابش دیگه نمیبره پول اگرداشته باشه اخلاق نداشته باشه شبیه اینه که یک پرس کوبیده بهت بدن و بگن کنار این چاه فاضلاب بشین بخور وبعضی وقتا یک نون پنیر کنار جوی آب لذت بیشتر بهتون میده اخلاق اینجوری در زندگی بعضی وقتا دونفر که سوار یکموتور هستن بیشتر آرامش و خوشحالی دارن تا اونی که سوار ماشین آخر مدل نشستن نباید ظاهر زندگی دیگران رو ببینم در باطن شاید هیچ عشقی نباشه

ما آدم ها اغلب مواقع عاشق آدم های اشتباهی میشیم، اونی ک عاشقش هستیم لزوما اونی نیست ک میتونه خوشبختم ...

البته الان منظور من از عشق چیز دیگه ای بود

منظورم آدمی که عاشقه رو انتخاب میکنید یا آدم پولدار

من خودم تا حالا عاشق نشدم 🥲

این سوال اینجوری برام تعبیر شدقراره کسی که عشق رو تجربه میکنه بی پول باشه کسی که پول رو بدست میاره ع ...

الان برای یکی دیگه از دوستان هم منظورم رو توضیح دادم

(البته الان منظور من از عشق چیز دیگه ای بود

منظورم آدمی که عاشقه رو انتخاب میکنید یا آدم پولدار

من خودم تا حالا عاشق نشدم 🥲)

به نظر من آدم امن خیلی کم هست ولی پیدا میشه .با این دیدگاه که نسبت به پارتنرت داری ، خودت اذیت نمیشی ...

دیدگاهم نسبت ب همس چون مردای اطرافم هیچ کدوم امن نبودن برای همین ب این دیدگاه عادت کردم🙃😄

ذات خیلیا یکیه فقط دیالوگاشون فرق داره!.)

متاسفانه الان اونایی که تو خانواده ضعیف بزرگ شدن (اکثرا نه همه)بیشترررر دنبال پولن

اون دیگه بستگی به ذات آدما داره.