2777
2789
عنوان

عشق یا پول ⁉️💸❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 115 پست
عشق واقعی

از اول هم ملاکتون همین بود عزیزم؟🥲

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

متنت رو نخوندم ولی جوابم پول

مرسی که صادقانه نظرتونو گفتین 🩷🤝🏻

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

پول

مرسی که صادقانه نظرتونو گفتین 🩷🤝🏻

پوللللل

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

عشق

پول هم دارم به اندازه کافی خداروشکر😂

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

پول اگه هر کس بگه بی پول دروغ میگه ملاک اکثریت الان شده پول پول نداشته باشی آدم حسابت نمیکنن البته م ...

مرسی که صادقانه نظرتونو گفتین 🩷🤝🏻 ایشالا رزق و روزیتون بیشتر و بیشتر شه.

با عشقشاید کلیشه ای باشه ولی حقیقتوگفتم

ملاکتون از اول همین بود ؟

من ازدواج نکردم

ولی حسم میگه هم پول هم عشق

ولی پول اگهخیللللییییی نبود اوکیه در حد حقوق معمولی به شرط وجود عشق

میفهمی؟؟

ی زندگی معمولی ساده ...

چون خودمو میشناسم میگم...

عشق برام مهمه

اگه با پول خودم و طرف میتونستم عشق سازم...اون موقع اره ...پول

اما ببشتر شرایطشون معمولیه ولی ممکنه بینشون یک متعهد و مهربون و مرد پیدا شه پس انتخابم عشق به اندازه لازم و در کنارش به میزانی ک درمیاریم ،پول...

این مدعیان در طلبش بیخبرانند! آن را که خبر شد خبری باز نیامد