جواب فقط بله و خیر است یاا مثلا پیشگویی از آینده پیشگویی کوتاه و کم
به شرط صلوات
فقط ۲۵ نفر جواب میدم.
پروف خودمم کپی نکنید🔪🔪 کاربری دست سه نفره یکی یکبار نامزد کرده به هم زده یکی ۲ ته بچه داره یکی هم مجرد که خودم باشم و ۲۲ سالمه🫶محض اطلاع اگه چیزی براتون عجیب بودد توی تاپیک ها گفتم اینو :) پروفایل عکسه خودمه که مجردم💅 لطفا به هیچ وجه لایک نکنید مگه به درخواست خودم مرسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی گلمکانادا اروپا؟ ببخشید زیاد میپرسم اینو نمیتونید بگین؟و آیا تا اخر بهار سال آینده ازدواج میکنم ...
خیر
نه تا بهتر ازدواج نمیکنی
خواهش مبکنم
پروف خودمم کپی نکنید🔪🔪 کاربری دست سه نفره یکی یکبار نامزد کرده به هم زده یکی ۲ ته بچه داره یکی هم مجرد که خودم باشم و ۲۲ سالمه🫶محض اطلاع اگه چیزی براتون عجیب بودد توی تاپیک ها گفتم اینو :) پروفایل عکسه خودمه که مجردم💅 لطفا به هیچ وجه لایک نکنید مگه به درخواست خودم مرسی
حقیمتا یک فرد چشم قهوه ایی هست که هنوز هم یادتون میکنه من بیکارم برم تاپیک هاتو بخونم؟
والا نمیدونم عزیزم اگر اینطوریه که فالتون در مورد من درست در نیومد در چون هیچ فرد چشم قهوه ای نمیشناسم که ۴ سال پیش توی زندگیم بوده و دلش رو که هیچ غرورش رو هم شکسته باشم