2777
2789
عنوان

تک نیت میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 297 پست
عزمزمه شما یکبار عاشق شدی ولی طرف دلت رو شکونده بله؟

بله

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله

احتمالا قراره برگرده

پروف خودمم کپی نکنید🔪🔪 کاربری دست سه نفره یکی یکبار نامزد کرده به هم زده یکی ۲ ته بچه داره یکی هم مجرد که خودم باشم و ۲۲ سالمه🫶محض اطلاع اگه چیزی براتون عجیب بودد توی تاپیک ها گفتم اینو :) پروفایل عکسه خودمه که مجردم💅 لطفا به هیچ وجه لایک نکنید مگه به درخواست خودم مرسی

این اتفاق برای چهارسال پیش بوده بله من ف ل گرفتم دل آقا خیلی خیلی شکست

این چیری ک میگی برا همون تاپیکم نیست که در مورد اینستاست؟

اگه اونه ک باید بگم خدمتت که اون چیزی که نوشتم بیشتر تصورات تودم بودم و ایشون اصلا هم نشکست فقط من فکر میکردم شکسته😂

احتمالا قراره برگرده

واقعاد؟

اونی که پیام داده بود اکسم بود لطفا جواب بدید

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

میاد به دستور پاهام بیفته ؟؟؟؟

شوهرتون تنها کسیه که توی آینده نزدیک قراره بیاد و ازتون عذر خواهی کنه

شوهرتون یه کاری رو داره میکنه که ظاهرا خیانت هست

ولی پشیمون میشه

پروف خودمم کپی نکنید🔪🔪 کاربری دست سه نفره یکی یکبار نامزد کرده به هم زده یکی ۲ ته بچه داره یکی هم مجرد که خودم باشم و ۲۲ سالمه🫶محض اطلاع اگه چیزی براتون عجیب بودد توی تاپیک ها گفتم اینو :) پروفایل عکسه خودمه که مجردم💅 لطفا به هیچ وجه لایک نکنید مگه به درخواست خودم مرسی

شوهرتون تنها کسیه که توی آینده نزدیک قراره بیاد و ازتون عذر خواهی کنه شوهرتون یه کاری رو داره میکنه ...

عاقبت دختره که باهاشهدچی میشه

این به راحتی نمیره و مطلقه هست و کلی جادو میزنه

احتمالا قراره برگرده

گلم لطفا جواب بده اونی که پیام داده بود اکسمه ؟

میشه بگین با همسر آینده ام کجا آشنا میشم؟ دوست میشیم یا سنتیه؟ساکن ایرانه؟

ازدواجتون سنتی خواهد بود خیر ساکن ایران نیست