2777
2789
عنوان

داغ فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 44 پست
انشااللهالبته تو که ۶۰ سالته پیری

کی گفته من ۶۰ سالمه😐 سنم الکیه تو نی نی سایت

بعد اصلا ۶۰ سالم باشه و پیر باشم از نظر شما باید بمیرم ؟!

نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هیچ پدر و مادری بعد مرگ فرزند نمیتونه زندگی کنه ایشالا شما هم هر مشکلی داری زودتر حل شه و ۱۲۰ سال عم ...

چرا بابا میتونن خوبم میتونن

مرسی قشنگم از دعای قشنگت همچینن شما❤️

نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی

مادر حالا میشه گف ۱۶ ازدواج کنه. اما پسر حتی شهرای کوچیکم ۱۶ داماد نمیشن ننوشتی مادر جمع بستی زیر ۴۰ ...

عقل داری

الان موضوع تاپیک اینه ؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
پس اشتباه تایپیک زدی. نوشتی زیر ۴۰ هستن. جمع بستی. بنویس مادر زیر ۴۰. پدر مثلا ۵۰

😐😐کیبوردم اشتباه نوشت کل حرف های منو رها کردی نیم ساعته چسبیدی به فعل جمع😐😑

موهایمان سفید شد گفتند ارثیست راست گفتند ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم... (بعضی تایپیک ها مال خواهر ۱۴ سالمه اشتباه نگیرید)

چ فرقی داره؟ اصل موضوعو ببین

دقیقا

موهایمان سفید شد گفتند ارثیست راست گفتند ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم... (بعضی تایپیک ها مال خواهر ۱۴ سالمه اشتباه نگیرید)

من دقیقا ۱۳ ساله میگذره !!

هنوز لحظه از خاطرش ازم جدانشده 😔

دلم تنگ برات داداش 🖤

امشب اول ماه ربیع و الاول من و یه عالم حاجت بزرگ دارم ک ب لطف امام حسین به یکیشون رسیدم ب همشون میرسم چون در هر تاخیری خیری نهفته هست توکلم بخداست و بس

پس اشتباه تایپیک زدی. نوشتی زیر ۴۰ هستن. جمع بستی. بنویس مادر زیر ۴۰. پدر مثلا ۵۰

چقدر شما باهوشی👏😏

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

من دقیقا ۱۳ ساله میگذره !!هنوز لحظه از خاطرش ازم جدانشده 😔 دلم تنگ برات داداش 🖤

بگردم ، خدا صبر بده🥲