2821
2789
عنوان

پیامک تبلیغ😐

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 39 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من نیومده تا حالا برام فقط یادمه چندسال پیش کاربری قبلیم برداشت بهم تبریک تولد گفت پیامکی اومد برام مامانم دیدش 😑🗿

اخ یادم نمیره نگاه مامانم و چه حرصی شده بود اخه ۱۵ یا ۱۶ اینا بودم فک کنم😂😂

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

@niniyar چرا پیامک تبلیغاتی میفرستید؟🫤واسه منم امروز پیام اومد.. لطفا ب اینم فکرکنید ک ممکنه شماره ...

همینو کم داشتیم که اضافه کردن

آسمون ابی میشه؛ "اما گل خورشید" رو شاخه های بید...؛ دلش میگیره؛

من نیومده تا حالا برام فقط یادمه چندسال پیش کاربری قبلیم برداشت بهم تبریک تولد گفت پیامکی اومد برام ...

چرا حرصی؟

بد شد کهمن اکانت اولم با خط خودم بودم دومی سومی رو دیگه با خط بقیه زدماسم کاربری هم میره براشون؟

نه فکر نکنم

ی استرس دیگه هم بهم اضافه شدباید استرس اینم بکشم

میبینی سایت چقدر باگ داره؟ ولی براشون مهم نیست

چرا حرصی؟

میگفت بچه ای و به چه اجازه ای رفتی تو سایت ثبت نام کردی یکم سخت گیر بودن بدش میومد میگفت جوش خوب نیست

یادم نیست با سیمکارت خودش رفته بودم یهو پیامک رفت دیدش یا سیمکارت خودم بود دستش بود ولی میدونم یهو پیامک رفت دیدش با صدا بلند خوندش که بگه فهمیدم ازت😂😂

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

نی نی سایت داره با شماره ای که اینجا عضو شدیم پیامک تبلیغ میده

بعد توی پیام اسم کاربری و اینا را هم میارهه؟مثلا بگه کاربر فلان.

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

میگفت بچه ای و به چه اجازه ای رفتی تو سایت ثبت نام کردی یکم سخت گیر بودن بدش میومد میگفت جوش خوب نیس ...

عزیزم😂❤️

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز