2777
2789
اکثر زنای ایرانی همینشکلین نگران نباش

اره من لیزررفتم چون خیلی اذیت بودم برای موهای زائدم

به خانومه گفتم کسایی ک اومدن تابحال لابیا کوچیک داشتن گفت تو خیلی خوبی ده برابر تورو من دیدم اینجا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اون اندازه طبیعیه بزرگ نیست همینجا یکی رفته بود عمل کرده بود کلشو برداشته بعد همش استرس داشت که ...

اون دیگه ختنه بوده اینجور که معلومه

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

یعنی اگه مردی بدنش عالی باشه و ایراد بگیره حق ایراد نداره؟ 🥲

چیزای مهم تر از ظاهر داریم اکه واقعا شما رو دوست داشته باشه نباید ایراد بگیره

هیچ انسانی بی نقض نیست اگه اون هم بی نقص ظاهری باشه از تو اخلاق یا رفتار حتما ایراد هایی، داره

Tunnel Vision                                                                 

فکر کردی لابیا نداشتن خوبه؟قشنگ در ورودی بازه باعث عفونت میشه کجاش قشنگه؟اون فیلم ها هدفشون کاهش اعت ...

دقیقا

کاش این صنعت کثیف وجود نداشت اونوقت مردا چیزی نمیدیدن و انتظاراتشون بالا نمیرفت و زنا هم مقایسه نمیکردن تا اعتماد ب نفس ادم بیخودی کم شه

کلیتوریس بزرگ چجوریه؟؟

کلیتوریس بزرگ با لابیا بزرگ فرق داره لابیا همه خانما بزرگ کوچیک و متنوع هست ولی کلیتوریس معمولا کوچیکه با اینحال شکلش تو خانم های مختلف فرق میکنه. اما کلیتوریسی که واضحا بزرگه بزرگ طبیعی نیست. کلیتوریس همرده آلت تناسلی مردانه هست. اگه کلیتوریس بزرگ بشه، یعنی شما تحت هورمون های مردانه قرار گرفتی یا بیماری های خاص دیگه ای

اره من لیزررفتم چون خیلی اذیت بودم برای موهای زائدمبه خانومه گفتم کسایی ک اومدن تابحال لابیا کوچیک د ...

اپراتورای بدجنس مگه نمیگن ما نمیبینیم🤣🤣 برا همه رو دیدن پس

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐