2777
2789
عنوان

مهریه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 21 پست
کم نیست ؟ الان تو معمولی ترین حالتش ۱۱۴ تا میندازن

خب سکه برا ویسه وقتی آنقدر پولداره؟

من باشم میگم ۱۳۷۰ مثلاً گل رز سرخ. به تاریخ تولدش .

آخه اصلا پول و سکه لازم ندارع .

دادگاه هم بیشتر از ۱۰۱ سکه نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم مهریه نباید سکه باشه... باید نسبت به شرایط دختر باشه... خانه دار یا شاغل بودن و موقعیت دختر.... اینکه دختر پزشکه به این معنا نیست که ارزشش بیشتره ... مهریه قیمت ادم نیست، اگر این خانم درامدش مثلا از راه پزشکیه باید اون مقداری که در طول زندگی پول در میاره شریک اموال باشه مثلا املاک مشترک و گرفتن تمامی حقوق مثل حق هایی که به اشتباه در قانون با مرد هست

خب بخاطر شرایطش شاید اون پسر بخاطر موقعیت و وضع مالی دختر امده باشه ( بیشتر خواستگاراش برای همین بو ...

مهریه بعنوان پشتوانه بدردش نمیخوره فک میکنی بدون زندان و سالی یه سکه بعنوان ضربه به پسره حساب میشه ک بترسه و دختره رو اذیت نکنه؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب باید دید خود دختر خانم نظرش راجع به مهریه چیه. من زمانی که ازدواج کردم، مدرک دکترا داشتم و یک اپارتمان. ولی مخالف مهریه بودم و هستم. برای همین ٥ سکه مهریه گذاشتم (گفتند بدون مهریه نمیشه عقد کرد) و حقوق کامل

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم