2789
عنوان

چرا منو نخواست ⁉️ 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4750 بازدید | 306 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلشو زدی واسه تفریح فقط میحواستتت آخرشم رفت دختر مثلا آفتاب مهتاب ندیده مامان پسندش رو گرفتفکر کردی ...

تا وقتی عاشقشونن🫠

فکر انتقامم گاهی میاد سراغم

فکر اینک داره تک تکککک لحظاتی ک من ارزوشونو داشتم تو خواب میدیدمشون رو با یکی دیکه زندکی میکنه روانیم میکنه

من کلی اشک ریختم واسه جیزایی ک الان خیلی راحت و روتین نصیب نامزدش شده💔💔💔💔

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

من ۲۴ اون ۳۰هیشوخ جدا نشدیم حتی هنوزم در ارتباطیم.هیشوخ مشکل خاصی بینمون پیش نیومد نه دروغی نه خیانا ...

تو هنوز باهاش در ارتباطییی؟؟؟

اگه خونوادش نمی ذاشتن خب غلط میکرد چهار سال بازیت بده الکی گفته فقط دنبال سواستفاده بوده

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

من ۲۴ اون ۳۰هیشوخ جدا نشدیم حتی هنوزم در ارتباطیم.هیشوخ مشکل خاصی بینمون پیش نیومد نه دروغی نه خیانا ...

تو اصلا مقصر نیستی هر دو رابطه خوبی داشتین تو هم کاملا متعهد بودی با هم خوش بودین ولی اون از اولشم شما رو برای ازدواج مناسب ندیده بود فقط براش یه دوست صمیمی بودی تا وقتی که زن مناسبش رو پیدا کنه. مردا از همون روز اول میدونن که چی میخوان.

داره ازدواج میکنه اون وقت تو باهاش در ارتباطی؟ متاسفم برات

خیلی دم دستی هستی دختر به خودت بیا تفر سوم رابطه ی یه زن و شوهری الان

زیاد بروز نمیداد بعد مثلا یهو میگف من ب روت نمیارم ولی میمیرم براتاز اوناس ک معتقده نباید بزاری طرف ...

ب این خفت تن نده ، اون میخواد تو آب نمک نگهت داره

ک بررسی کنه طرفو بد باشه یا ی نفر دیگ بعد اون نباشه بیاد سمت تو

اونم ممون نیست دیگ

الهی فداتشم دعا کن من این شکلی نشم

نه دردت ب جونم خدا نکنه اینجوری بشی زبونت گاز بگیر🫂

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

ديگه ته زوج اینستاها هم همش طلاقه سخت نگیر

خدا بگم چیکارتون نکنه😂😂😂

وسط زار زدنام پوکیدم یه لحظه🤣💔

خدا نکنه عزیزم منم پنجسال تو رابطه بودم سر هیچ و پوچ ولم کرد 🙂✨

بمیرم برا خودمون🫠🫂

تا وقتی عاشقشونن🫠فکر انتقامم گاهی میاد سراغمفکر اینک داره تک تکککک لحظاتی ک من ارزوشونو داشتم تو خو ...

اگه دلتو آرووم میکنه

برو دنبال دختره بگرد پیداش کن همه چیو بهش بگو و اینجوری دیگه دلت نمیسوزه رفته

خودش اصرار دارهمن خیلی وقته کاریش ندارمخووش هر چندوقت یبار پیداش میشهمیگ هروخ دلم هواتو کنه باید ببی ...

چقدر بی ناموس و بی شرفه چطور اینقدر از تو سواستفاده کرد و وجدانش درد نمیگیره خدا لعنتش کنه منم همین دیشب یه دعوای سنگین کردم گفتم نیا طرف من دیگه امیدوارم خبرای بدی ازش اینجا پست کنی خیلی بهت ظلم کرد مرتیکه اشغال بی شرف😭💔