2789
عنوان

شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوووم گلا همه اینا برمیگرده فقط ب تربیت خانوادگی اون ادم یعنی ادمی ک نظم شعور انسانیت خانوادش یادش نداده مفت نمی ارزه

میزنه ادموبدبخت روزگارمیکنه..دیگه ننه باباهاشون باید ی چیزایی یادشون میدادن

عاشق توصیف کردناتم🫠چه سخت من مجردم یه خواستگار دارم حس میکنم اگه قبولش کنم قرار همینقدر حرصم بده 🥲

اخه باید ببینیش با اون اوضاع چه کلاسی هم برای من میذاره....ببین اگه پرادعا و در عین حال بی دست و پاست کلا فراموشش کن....این مدل آدما فقط ایراد میگیرن خودشونم هیییچ کاری نمیکنن...قشنگ فرسودت میکنن

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸
شوهر منم یه بَقْ به تمام معناست. قربون بق خودم برمممم من

بق؟؟؟

لابد بق مهربون و با رگ و غیرتیه ک قربونش میری....این غازه من نه رگ داره نه مسئولیت پذیری و نه شعور

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸
باور کنید گاهی بچه هارو طلاق نجات میده تا زندگی سمی

عزیزم گفتنش آسونه....آدمخودش خلاص میشه اما بچه میمونه آلاخون و والاخون..

بهم نمیده ببرم ولی عرضه یک ساعت نگه داشتنشم نداره....مادرش هم خودش رک میگه بچه هاتونو نیارید برا من میبرم بهزیستی تحویل میدم...اصلا شوخی هم نمیکنه کاکلا جدی میگه....خب من بچمو به چه پشتوانه ای بندازم برم آخه

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸
اخه باید ببینیش با اون اوضاع چه کلاسی هم برای من میذاره....ببین اگه پرادعا و در عین حال بی دست و پاس ...

بی دست و پا که نیست دکترا داره مدیر یه قسمت از شرکت نفت از نظر مالی و قیافه اوکی فقط یکمی حس میکنم اخلاقش یه جوریه اما یکمی ادعا داره داستان ما مفصل ۱۵ سال بوده عاشقم بوده فقط یه بار همون چند سال پیشا گفت بهم من محل ندادم تا الان که اومده همسایه ایم

چون خاکبر سرم شد زنش شدم گیر افتادم توی باتلاق....گفتم کم کم درست میشه ولی ته تهش باز همون تحفه ای ب ...

کاش مجردها این تاپیک ها رو ببینن و منطقی تر تصمیم بگیرن مجردی با بدترین شرایط هم بهتر از شوهر بده

بق؟؟؟ لابد بق مهربون و با رگ و غیرتیه ک قربونش میری....این غازه من نه رگ داره نه مسئولیت پذیری و نه ...

بق یعنی قورباغه 😂🥹😍

بخدا الآنم با هم قهریم چند روزه تازه دو هفته هم ندیدمش سر کاره. حتی وقتی باهاش دعوام می کنمم میگم الهی من قربونت برم فدات شممممم البته تو دلم میگم به خودش نه. فوش میدم😍😂