2777
2789
عنوان

آره؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 34 پست
منم منظورم فقط پول نبودعزیزم بابام وقتی دخترعموام عقدکردن حاظربود نون خشکی هم بیاد خاستگاریم بده برم

وای چه بد این رو اخیرا توی این سایت زیاد می بینم دخترهایی که خانواده شون ازشون حمایت نمیکنن. من مادرم هرگز قربون صدقه نمیره بوسم نمیکنه ولی همیشه بابت کارهایی که میکنم ازم تشکر میکنه البته بیشتر اوقات غیر مستقیم و با لحن شوخی. مثلا میگم مایع ظرفشویی این خوبه میگه نه که من ظرف میشورم که بگم چی خوبه منظورش این هست که همش تو ظرفها رو میشوری و تشکر میکنه. بیشتر اوقات میگه اگر تو نبودی چکار میکردم. البته من در نوجوانی رابطه م زیاد با مادرم خوب نبود اما خودم رفتم طرفش و الان هم با هم خیلی خوبیم 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
آره واقعا

ببین خیلیا خوشبختن.اما نمیگن چون سریع یه عده گاردشونو میبندن.حتی تو تاپیکای مرتبط کاری میکنن از بازگو کردن دلخوشیاتم عذاب وجدان بگیری

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امش به انتخاب خودته ادمی که از اول شراب خور یا دوست پسر بوده یا بی نماز ووووووو ها باشه خوب معلومه ایجور ادما پایبند نیستن. پس بهتر بیاد میرن  که البته میگم به ادمش شرطه که مومن هم داشتیم خطا رفتن اونا هم ادم هستن این یک و دوم اینکه خانواده طرف خیلی مهمه چون اونجا بزرگ شدن پی عین اونا میشه پس خیلیدقت میخاد بعد هم همش دعا به خدا که خودش یه خوب رو سر راهت بزار ماکه واسه خواهرم همه اینا رو در نظر گرفتبم اما باهم نساختن و جدا شدن. کلا ازدواج خیلی تصمیم سختی هست 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
وای چه بد این رو اخیرا توی این سایت زیاد می بینم دخترهایی که خانواده شون ازشون حمایت نمیکنن. من مادر ...

خیلی خوبه عزیزم قدرمادرتو بدون بابای من خیلی دهن بینه به شدت دانشگاه رفتنمو کوفتم میکرد وقتی برام خاستگار اومد ومن گفتم نه کار نداشت خفم کنه فرداشم باهام تایه هفته قهر کرد تا راضی شدم بله رو بدم😑

ببین خیلیا خوشبختن.اما نمیگن چون سریع یه عده گاردشونو میبندن.حتی تو تاپیکای مرتبط کاری میکنن از بازگ ...

دختر خاله من حرف خوبی زد گفت ما از ازدواج فراری هستیم چون زوج خوشبختی دور و برمون نمی بینیم واقعا همینطور هم هست. حالا نمیگم فقط مردها مقصرن من دیدم زندگیهایی که مرده داره عذاب میکشه. زندگی باید متعادل باشه برا اساس تفاهم و درک. آدم باید همسرش رو از خودش بدونه چه زن و چه مرد به قول ارسطو زنم بود پاره تنم بود. مرد و زن باید نسبت به همدیگه احساس پاره تن هم بودن رو داشته باشن نه اینکه بگن خانواده شما خانواده من. زن و شوهر باید در درون همدیگه حل بشن تا یکی بشن. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.