2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بپرسم چقدر از کجا؟ چند درصد بوده؟ چند ماه سپرده موند؟

همه سپرده هامون 2،3 ماه بوده

از بانک توسعه تعاون،مهر ایران 4 درصد

الانم کشاورزی امتیاز داریم

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

همه سپرده هامون 2،3 ماه بودهاز بانک توسعه تعاون،مهر ایران 4 درصدالانم کشاورزی امتیاز داریم

مهر من میانگین حساب دارم طرح نیلوفر شده خرید کالا

شما چه طرحی بودید؟

من میخوام جمع کنم خونه بخریم اما با این قیمتاااا

مهر من میانگین حساب دارم طرح نیلوفر شده خرید کالاشما چه طرحی بودید؟من میخوام جمع کنم خونه بخریم اما ...

طرحشو نمیدونم گلم

حتما وام بگیر و طلا بخر تو دراز مدت سوده گلم

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

مهر من میانگین حساب دارم طرح نیلوفر شده خرید کالاشما چه طرحی بودید؟من میخوام جمع کنم خونه بخریم اما ...

عزیزم ماباوام تونستیم خونه بخریم خیلی وام مهم

وام کم بزمیداری بازدوباره میزاری بانک بازازروش امتیازمیگیری یه وام دیگه برمیداری تامبلغ وام هات زیادبشه

البته اگه بتونی قسطاش روبدی خوبه

ماالان 80میلیون قسط وام داریم

عزیزم ماباوام تونستیم خونه بخریم خیلی وام مهموام کم بزمیداری بازدوباره میزاری بانک بازازروش امتیازمی ...

میدیم قسطارو پول جمع شه! ما یه زمانی خونه بهترین نقطه شهر خریدیم دو تا جوون دست تنها بدون ریالی کمک بزرگتر! به مشکل خوردیم مجبور شدیم هست و نیستمون رو بفروشیم دوباره میخوام پول جمع کنم بخریم

چه بانکهایی پول گذاشتید؟

250

میتونی 80میلیون وامتوبفروشی

یعنی کسی که وامتومیخوادرومیبری بانک میگی کلاوام وامتیازوام به حساب اون فردباشه که دیگه باتوکاری نداشته باشن وطرف خودش ضامن میبره وهمه چی ویه نفردیگه وام برمیداره ولی تومیتونی 80میلیون سودکنی 80میلیون خالص برسه دستت بدون هیچ قسطی واین خیلی خوبه

میدیم قسطارو پول جمع شه! ما یه زمانی خونه بهترین نقطه شهر خریدیم دو تا جوون دست تنها بدون ریالی کمک ...

مهروملت

مهربرای بلندمدت وسودکمخوبه4درصد

ملت برای کوتاه مدت وسودزیادخوبه 23درصد