tak_giiiiiiiiirl مدیر استارتر عضویت: 1404/11/30 تعداد پست: 3190 عنوان شمع تراپی 142 بازدید | 18 پست کسی بلده 1405/03/27 | 06:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aisanandarmanizadeh عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 1427 شمع تراپی❌خرافی تراپی✅ این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡
آزیتا۲۶ساله عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 6744 بلد بودن که همه بلدیم کاری ندارهولی باید طرف دستش بیفته کار هرکسی نیس جواب گرفتن
آزیتا۲۶ساله عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 6744 مخصوصا کسی موکل داشته باشه شمع عشق بسوزانید خیلی عالی یا دعاش بده با شمع بسوزونی انقدر جواب میگیری
shamisa100 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 6684 مخصوصا کسی موکل داشته باشه شمع عشق بسوزانید خیلی عالی یا دعاش بده با شمع بسوزونی انقدر جواب میگیری به من گفتن موکل داریباید چیکار کتم مرا در واپسین روزها بیاد آور... صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲
آزیتا۲۶ساله عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 6744 به من گفتن موکل داریباید چیکار کتم موکل یعنی جن داشته باشی جادوگری کنی این خودت میفهمی نه کسی دیگه
shamisa100 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 6684 موکل یعنی جن داشته باشی جادوگری کنی این خودت میفهمی نه کسی دیگه مثلن دیروز گفتم اگه موکل داشتم الان میفرستادم بره تو ذهن کراشم که یادم بیوفتهساعت ۷ نیم غروب بعد یه هفته پیام داد حالمو پرسیدجالب بود واسمولی نمیدونم چرا چیزایی دیگه کار تمیکته مرا در واپسین روزها بیاد آور... صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲
آزیتا۲۶ساله عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 6744 مثلن دیروز گفتم اگه موکل داشتم الان میفرستادم بره تو ذهن کراشم که یادم بیوفتهساعت ۷ نیم غروب بعد یه ... این موکل نیس جن داشتن یعنی ببینیش!سوالی داری بپرسی جوابت بده
آزیتا۲۶ساله عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 6744 مثلن دیروز گفتم اگه موکل داشتم الان میفرستادم بره تو ذهن کراشم که یادم بیوفتهساعت ۷ نیم غروب بعد یه ... این قانون جذب عمیقا به چیزی فکر کنی جذبش میکنی
آزیتا۲۶ساله عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 6744 این موکل نیس جن داشتن یعنی ببینیش!سوالی داری بپرسی جوابت بده برات همه کار کنه موکل هم چند نوعشیطانی قوی هاشون صبی حتی طلسم مرگ میزننرحمانیشما اگه جن دارید باید ببینیش هرکاری میگی بره انجام بده یا برات بگهقوی ها حتی میتونن جای دیگه برن اون چیزی که میخوای برات بیارن مثل دفینه ها دربیارن
shamisa100 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 6684 برات همه کار کنه موکل هم چند نوعشیطانی قوی هاشون صبی حتی طلسم مرگ میزننرحمانیشما اگه جن دارید باید ... اها نه ندارم اونجوری نمیخاممولی دوس دارم تله پاتی کنم البته حدسامم اکثرا درست در میاد یا مثلن ازدواجم جور نمیشه هر دفه به یک دلیل کسی نمیتونه نزدیکم بشه یا من خیلی نزدیکش بشمیعو فاصله میوفته۳۱ سال اینجوری گذشته مرا در واپسین روزها بیاد آور... صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲
آزیتا۲۶ساله عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 6744 اها نه ندارم اونجوری نمیخاممولی دوس دارم تله پاتی کنم البته حدسامم اکثرا درست در میاد یا مثلن ازدواج ... شاید کسی برات دعایی جادویی طلسمی دفینه ای داری؟یا نکنه زیاد گرفتن همزاد داری؟
آزیتا۲۶ساله عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 6744 اها نه ندارم اونجوری نمیخاممولی دوس دارم تله پاتی کنم البته حدسامم اکثرا درست در میاد یا مثلن ازدواج ... موکل داشتن یعنی اونیعنی جادوگری جن داشته باشی همه چی بهت بگه میگم دیگه انواعشم متفاوت
dokhtarhroyaha عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 7425 اها نه ندارم اونجوری نمیخاممولی دوس دارم تله پاتی کنم البته حدسامم اکثرا درست در میاد یا مثلن ازدواج ... همزاد عاشق داریخیلی بده
dokhtarhroyaha عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 7425 اها نه ندارم اونجوری نمیخاممولی دوس دارم تله پاتی کنم البته حدسامم اکثرا درست در میاد یا مثلن ازدواج ... بهم درخواست دوستی بده تا بهت راهکار قرآنی به نفر بهت بده رها بشی وگرنه این جن نمیزاره زندگی کنی