2789
عنوان

پارتنرم

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 32 پست

اوایل آشناییتون هست؟ اگه آره فرار کن.

نابالغ هست.

اگه یک سال از آشناییتون میگذره زیاد حساس نشو اشکالی نداره حالا اگه یکی دوبار این اتفاق بیوفته چون ممکنه حوصله نداشته فقط دلش میخواسته استوری بزاره اما دوس نداشته با کسی اون لحظه چت کنه.

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

منم همیشه وسط چت ول میکنم میرم 😂😂حالا این خوبه وسط تماس هم ول میکنم میرم

خیلی خیلی بی دلیله هم

نامزد بیچارمم منتظر میمونه تا من بیام شده حتی بعضی وقتا نیم ساعت پشت خطم میمونه تا من حرفام با بقیه تموم بشه ولی اگه اون یک دیقه منو پشت خط بزاره جنگ جهانی سوم رو راه میندازم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ینی دیگه طرف باید خیلی اسکول باشه بی فکر بی دست آورد که با همچین چیزایی حس قدرت بش دست بده😂😂

مردا همینن میخوان باهاش وایب خوبی بگیرن .ببینن چقدر دختره براش له له میزنه

درموردش خوندم واقعا همینطوره

جوری رفتار کن که برات مهم نیس مثلامنکه دگ مهم نیس برام

وای من خیلی حساسمم خیلی

ینی تو این جور شرایط انق بهم میریزم

اخه خودم ادمیم ک زود جواب میدم

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

اوایل آشناییتون هست؟ اگه آره فرار کن.نابالغ هست.اگه یک سال از آشناییتون میگذره زیاد حساس نشو اشکالی ...

دو ماه باهمیم

دوبار تا حالا اینکارو کرده

وای من خیلی حساسمم خیلیینی تو این جور شرایط انق بهم میریزم اخه خودم ادمیم ک زود جواب میدم

منم زود جواب میدم چتو تا اخر هستم ول نمیکنم

اما وقتی گیر یه ادم بیشعور میفتی دگ مث خودش شو اذیت نشی

منم همیشه وسط چت ول میکنم میرم 😂😂حالا این خوبه وسط تماس هم ول میکنم میرم خیلی خیلی بی دلیله هم نام ...

اخه ببین تماس بده

ما کلا تو پیاما معمولی چت میکنیم

اینکه پبام مم جواب نداده و انلاین شده خب حس بدی ب ادم دس مبده

منم زود جواب میدم چتو تا اخر هستم ول نمیکنماما وقتی گیر یه ادم بیشعور میفتی دگ مث خودش شو اذیت نشی

اره واقعا راس میگی

تو مخمه بشدت

دیگه محلش نمیزارم

مردا همینن میخوان باهاش وایب خوبی بگیرن .ببینن چقدر دختره براش له له میزنهدرموردش خوندم واقعا همینطو ...

مرداااا نهههه پسربچه ها

مرد حس امنیت و اطمینان میده عزیز

مرد از دادن حس تکیه گاه و پشتیبان بودن و تامین کننده بودن حس قدرت میگیرن

دو ماه باهمیم دوبار تا حالا اینکارو کرده

بلاکش کن. این رفتار رد فلگه.

شاید هم با کس دیگه هم زمان هست. از کجا میدونی؟

یک بار خیلی جدی بهش بگو از این رفتار بدت میاد که توی چت رها بشی اگر میخواد ادامه نده با هداحافظی حتما چتو ببنده. اگر جدی نگرفت کات کن.

برای روابطی که داری حتما مرز تعیین کن. مرز گذاریش هم همین شکلیه که گفتم.

من دوستای عادیم هم به همین خاطر کات کردم دیگه چه برسه اگه ذوس پسرم بخواد اینکارو بکنه.

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘