2789

ببخشید ک من تو این تاپیک نظر میدم

درخواست دادم تو خصوصی بگم قبول نکردین

عفونت قارچی توی ۳ روز اول تو بعضی بدنا ممکنه واکنش بده چون

همراه با کرم عفونت تخلیه میشه

ممکنه دو الی ۳ روز اول اتفاقا خارش بیشترم بشه

اما تا۷ روز مصرف کنین کاملا قطع میشه .

ولش نکنین چون مقاوم میشه نسبت به دارو

ادامه بدین کنارشم حتما ۱۲ساعت یبار مترونیدازول۵۰۰ بخورید

با اب زیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزمزمه مگه شما دکتری 🫢لابد مثلا عفونت قارچی بوده حالا شده باکتریایی یا برعکس

علایمم خیلی واضج بود اخه خارش همراه ترشحات پنیری شکل... دکترمم گفت ۱۵۰۰ ویزیت خدایی نداشتم...

ضد عفونی میکنه ک نباید خارش بگیری مگه ضد خارش نیس

دقیقا قبلا میزدم عین اب رو اتیش بودخارشم خوب میشد اما اینسری ب محض استفاده داخل واژنم اتیش گرفت انگار الان قابل تحمل شده

سلام بهمگی...خااااانوم جونم واستون بگه کهههه مارفتیم اردو یجا که مثلا ییلاق اینا بود!!! خلاصه دوستم احتیاج به w.cداشت آقا رفتن ازیه آبی که اونجا جاری بود واس شستشو آوردن حالا بعده شستن افتاد متأسفانه خارش!! میگم خارش خارش هاااا!!! یه مربی والیبالمون بود خدا حفظش کنه واس مسابقه ای که داشتیم برده بودیمشون بینمون بودکه گفتن برید سرکه بخرید ماام رفتیم سرکه خریدیم خلاصه اونجا که موقعیت لگن ک نبودکه گفتن رو پنبه بریزه سرکه زیادو و بزاره تو لباسش !! خدا ببخشتمون چقدرررر به قیافه اش خندیدیم که تو اتوبوس بود!! خلاصه بعده یربعی دیدیم خندان اومدوکلی خاطره وحرف شدواسمون!! شمام سرکه سفیدو آب قاطی کنید بشینین ۲۰دقع داخلش! بنظرم خوب باشه.. بازم ببینید حساسیتی چیزی نداشته باشیدتروخدا .. فحش خورنشیم تروخدا...ان شاءالله که خوب بشین عزیزم...

سلام بهمگی...خااااانوم جونم واستون بگه کهههه مارفتیم اردو یجا که مثلا ییلاق اینا بود!!! خلاصه دوستم ...

ممنونم ک گفتی حتما امتحانش میکنم با یبار استفاده خوب شدن؟

دقیقا قبلا میزدم عین اب رو اتیش بودخارشم خوب میشد اما اینسری ب محض استفاده داخل واژنم اتیش گرفت انگا ...

احتمالا اون باکتریا عروسیشون به ختم ِخوش خوشانشون تبدیل شده پرروهااا !!! واس حالو هواتون گفتم ناراحت نشیدتروخدا عزیزم...

ممنونم ک گفتی حتما امتحانش میکنم با یبار استفاده خوب شدن؟

آره بخداااا اومد پایین اینقده خووووب بود حالا ما اکیپ شر ولی باادبی بودیم بخداااا ، اینقده دسش انداختیم تازه مسابقه والیبالمونم برنده شدیم خداروشکررر...