2821
2789
سیسی قشنگ من چطورهه؟

چطوری دافی؟

همه چی اوکیه قشنگم ؟💕🫶🏻

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم تو خونمون دارم عذاب میکشم

عزیزم تحمل کن درست میشه ..الان از پدر و مادرت میکشی اونجا باید از نگاه هیز مردای غریبه و غر زدن خانم های همسایه بکشی ...تجربه دارم که میگم

سینگل به گوری تا ابد 
بوس بهت💫❤🫀 ارهه خوبمم خوشگل خانممم🤍🫂😘🥺😍

خداروشکر زیبا❤️😘

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

اکثر صاحب خونه هایی که سویت میدن دختر مجرد یا زن مطلقه با طرفشون مبادله کالا به کالا میکنن تا گرفتن ...

حرفتون خیلی زشته...

هزاران هزار دختر مجرد و خانوم مطلقه صبح تا شب تلاش میکنن که یه سرپناه واسه خودشون فراهم کنن و آرامش پیدا کنن و دور شن از هر چیز و هر کسی که نمیخوان تو زندگیشون باشه...

هرکی خونه جدا میگیره که .... نیست...

مگه اینکه با توجه به تجربه خودتون یا اطرافیانتون نظر داده باشید....

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی