2777
2789
عنوان

اکس سابق

86 بازدید | 21 پست

دخترا من یه اکسی دارم واسه پارسال بوده اینم بگم رابطه احساسی باهم نداشتیم اصلا معلوم نبود چیه همیم

بیست روز پیش زنگ زد اما تو مهمونی بودم نتونستم جواب بدم دیگه هم زنگ نزد ک مثلا مزاحمم نشه منم حتی پیام ندادم بگم شما😂

الان رومخمه دلم میخواد باهاش ارتباط بگیرم چیکار کنم غرورمو نمیزاره پیام بدم بگم خوبی چون با خودش میگه شمارمو داشته

پسره باحالیه اما مغروره

الان یکی میاد میگه سطح دغدغتو😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد بیست روز ضایعست باید همون شب یا فرداش میگفتی

بزرگتر ها میگویند نوجوان ها فکر میکنند شکست ناپذیرند و این جمله را با طعنه و لبخند بیان میکنند نمی دانند که واقعا همینطور است فکر میکنیم شکست ناپذیریم چون هستیم به دنیا نمی اییم و نمی میریم مثل همه انرژی ها فقط شکل و ظاهر مان تغییر میکند ادم ها با بالا رفتن سن این حقیقت رو فراموش میکنند کم کم از شکست و از دست دادن واهمه پیدا میکنند ولی ان بخش از وجود ما که بزرگتر از مجموع همه بخش های دیدنی ماست نه شروعی دارد و نه پایانی در نتیجه نمیتواند شکست بخورد مــن رو نمیتونی معنی کنی پروفایل خودمم

اکس خودش یعنی سابق باز اکس سابق چ سمیه

(متاهل و متعهد) 💍🤍، خانوم و آقای محترم به⛔ هیچ عنوان⛔ درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم ⚠️⚠️⚠️⚠️...

بابا باید حداقل ۵ تا حروف میزاشتم تا قبول کنه یه چرتی نوشتم😂

😂😂

(متاهل و متعهد) 💍🤍، خانوم و آقای محترم به⛔ هیچ عنوان⛔ درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم ⚠️⚠️⚠️⚠️...

اره خیلی حرصم گرفته از خودم حالا لعنتی آنقدر رفته تو مخم که نگوو

تو هم زنگ بزن قطع کن خخخ

بزرگتر ها میگویند نوجوان ها فکر میکنند شکست ناپذیرند و این جمله را با طعنه و لبخند بیان میکنند نمی دانند که واقعا همینطور است فکر میکنیم شکست ناپذیریم چون هستیم به دنیا نمی اییم و نمی میریم مثل همه انرژی ها فقط شکل و ظاهر مان تغییر میکند ادم ها با بالا رفتن سن این حقیقت رو فراموش میکنند کم کم از شکست و از دست دادن واهمه پیدا میکنند ولی ان بخش از وجود ما که بزرگتر از مجموع همه بخش های دیدنی ماست نه شروعی دارد و نه پایانی در نتیجه نمیتواند شکست بخورد مــن رو نمیتونی معنی کنی پروفایل خودمم

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز