2789
رتبه اعتباری چیه؟والا با همین حساب کار میکنم همیشه منظورم گردش حسابمه که فعالهکاری نکردم فقط قسطارو ...

نه تو بلو بانک میری یه قسمت هست نوشته باید C1 بالا باشی من C2 نه چک برگشتی دارم نه ضامن شدم تا حالا نه جایی تا حالا وام گرفتم فقط چون سنم زیر ۳۰ و درامد خاصی ندارم C2 نمیدونم بهم بده یا نع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره الانم ۴۰ بازه برام

برای من تیک سه ماه پر شده یک ماه هم گذشته از اونجا که مینویسه در یک قدمی وام ولی نمیدونم چرا باز نمیشه بعد یک ماه

برای شما چقدر طول کشید وام تون باز شه؟

نه تو بلو بانک میری یه قسمت هست نوشته باید C1 بالا باشی من C2 نه چک برگشتی دارم نه ضامن شدم تا حالا ...

والا همچین چیزی که گفتی رو من پیدا نکردم اصلا نمیدونم کجاشه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
چجوری میتونم کارت بگیرم ؟

باید بلو بانک برنامش نصب کنی و مراحلی که گفته رو طی کنی دیگه آدرس میدی خودشون رایگان پست میکنن اگر ۳ماه هم بالای ۳ تومن بزاری توش وام بهت تعلق میگیره بدون ضامن خوش حساب باشی وام بالاترم فعال میشه واست خواستی نصب کنی بگو کد معرفم بدمت

بعد سه ماه چقدر وام میده کد معرفی چطور هست گلم

ععزیزم بستگیداره دیگه باید ۳ ماه از ۳ میلیون تا ۱۰ میلیون بزاری تو حسابت بمونه بعد ۳ ماه دیگه همین از ۳ تا ۱۰ میلیون بهت میده اگر خوش حساب باشی بعد اتمام این وام وام بالاتر میده بهت گلم کد معرف چیز خاصی نیست موقع ثبت نام بلوبانک میزنی