2777
2789
عنوان

قلبم زخمیه

53 بازدید | 15 پست

بابام رفت جای زخمش رو قلبمه مغزم خسته اس از فکروخیال.امروز دور از چشم مامانم وسایلاشو لباساشو دونه دونه بوسیدم گذاشتم رو چشام وگریه کردم😭😭

میشه برای شادی روحش صلوات بفرستید

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

خداوند رحمتش کنه روحش شاد .خدا خودش صبر بده🖤

تورا نگاه میکنم که دیدنی ترین تویی، وازتوحرف میزنم که گفتنی ترین تویی، کاش به شهرخوب تومراهمیشه راه بود راه به رسیدنم همین پل نگاه بود مراببر به خواب خود که خسته ام ازهمه کس که خواب وبیداری من هردوشکنجه بود وبس..❤❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدا رحمتش کنه

مامان منم چند روزه رفته باورم نشده هنوز

به یادش خواب میرم به یادش بیدار میشم ، کل روز هم دائم فکرم مشغولشه

هیچوقت خوشی ندید از این دنیا ولی دوست نداشت بره

خیلی یهویی شد ای کاش عمل نمیکرد

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

خدا رحمتش کنه مامان منم چند روزه رفته باورم نشده هنوز به یادش خواب میرم به یادش بیدار میشم ، کل روز ...

روحش شاد باشه عزیزم خیلی سخته.بابای منم یهویی از دنیا رفت فقط یکروز مریض شد الهی بمیرم برات بابای قشنگم

خدا رحمتش کنه مامان منم چند روزه رفته باورم نشده هنوز به یادش خواب میرم به یادش بیدار میشم ، کل روز ...

مممنونم عزیز

روحش شاد باشه عزیزم خیلی سخته.بابای منم یهویی از دنیا رفت فقط یکروز مریض شد الهی بمیرم برات بابای قش ...

تشکر عزیزم خدا بهتون صبر بده .. مریضیشون چی بود

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

تشکر عزیزم خدا بهتون صبر بده .. مریضیشون چی بود

سلامت باشی.شب تب ولرز کرد تا بردیم بیمارستان اکسیژن خونش افتاد وتموم کرد اصلا باورمون نمیشه

سلامت باشی.شب تب ولرز کرد تا بردیم بیمارستان اکسیژن خونش افتاد وتموم کرد اصلا باورمون نمیشه

واقعا هم همینطوره خیلی یهویی از دستشون میدیم ای کاش اینجوری نمیشد ، خدا سایه مادرتون رو بالا سرتون نگه داره و پدرتون هم بیامرزه 😢