سلام دوستای خوبم خوبید؟ این تاپیکو زدم راهمونو از اینجا شروع کنیم. دوستانی که اون تاپیک هستن لینک میدم بیایید همینجا باهم باشیم. من مطمئنم این دورهمی ما رو به هدفمون و وزن ایده آلمون میرسونه باهم شروع کنیم؟
الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونی من مشکلم اینه بدنم لاااغر صورتم چاااق و متنفر از صورت چاق..الانم خیلی میخورم که بدنم چاق شه ولی نمیشه..هروعده م شاید بیست و پنجم یاسی تا لقمه ی مردونه هاااا..ولی نه که نه
اوه مای گاد.. میدونی من مشکلم اینه بدنم لاااغر صورتم چاااق و متنفر از صورت چاق..الانم خیلی میخورم ک ...
من یه مدت تو رژیم بودم خیلی گوشت داشتم تو وعده های غذاییم مثلا کتلت گوشت چرخ کرده خورشت مایه ماکارونی تو یه مدت کم واقعا هم بدنم چاق شد هم صورتم خودم فهمیدم به خاطر گوشت بود
الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
کالری من تا الان 790تا شد امشب مهمون دارم عصرونه نخوردم فک نکم تا هزار بیشتر برسونم من وقتی مهمون دارم نمیدونم چرا روزه بعدش احساس میکنم لاعر شدم قشنگ از صورتم معلومه
یه عطاری بود بهم دونه ای میداد میگف دست ساز خودمه و گیاهیه.گف 10روز استفاده کنی جواب میده و واقعا بعد از 10روز قشنگ حس کردم .دیگه تا دوماه ارش خریدم و تو دوماه 10گیلو چاق شدم.الان بخاطر شیردهی همسرم نمیزاره بخورم میگه شاید گیاهی نباشه و برای بچه ضرر داشته باشه.فقط منتظرم شیردهی تموم بشه.
خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...
ماه جون اخر شب بیا ببینم چیکار کردی منم برم یه کم سرلاک بخورم
عزیزم استارتر جونم من بخاطر نی نی امروز نرسیدم ژله درست کنم تخم مرغمم تموم شده بود و نشد با کره حیوانی بخورم.روغن زیتون و سیب زمینی هم نرسیدم درس کنم نی نی زیاد اذیتم کردم.ب جاش برنج و به جای 5 قاشق 20قاشق خوردم کالری امروزم شد2622.چطوره بنظرت؟
خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...