2777
2789
عنوان

چالش چاق شدن (* ماه پیشونی و دیگر دوستان با اراده*)

| مشاهده متن کامل بحث + 166157 بازدید | 7845 پست
دیروز یه بشقاب پر برنج خوردم ینی دیگه آخراشو به زور میجویدم 😆 هیچوقت نمیتونستم قبلا ، همیشه نصف ب ...

دکتر پگول من غذا اصلا نمیتونم بخورم میان وعده میخورم ولی واسه غذا دهنم کیپ میشه برنج فک کنم روزی نه تا قاشق میخورم

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و زنم پنجاه و دو قدم صدو پنجاه و نه... چیکار کنم الان؟باید غذا زیاد بخوریم..خیلی میخورم ولی نمیش ...

خب خدا را شکر خیلی لاغر نیستی من وزنم 42 قدم 158

خب خدا را شکر خیلی لاغر نیستی من وزنم 42 قدم 158

اوه مای گاد..

میدونی من مشکلم اینه بدنم لاااغر صورتم چاااق و متنفر از صورت چاق..الانم خیلی میخورم که بدنم چاق شه ولی نمیشه..هروعده م شاید بیست و پنجم یاسی تا لقمه ی مردونه هاااا..ولی نه که نه

اوه مای گاد.. میدونی من مشکلم اینه بدنم لاااغر صورتم چاااق و متنفر از صورت چاق..الانم خیلی میخورم ک ...

من یه مدت تو رژیم بودم خیلی گوشت داشتم تو وعده های غذاییم مثلا کتلت گوشت چرخ کرده خورشت مایه ماکارونی تو یه مدت کم واقعا هم بدنم چاق شد هم صورتم خودم فهمیدم به خاطر گوشت بود

دکتر پگول من غذا اصلا نمیتونم بخورم میان وعده میخورم ولی واسه غذا دهنم کیپ میشه برنج فک کنم روزی نه ...

منم همینطورم با غذا رابطه ی خووب ندارم ولی میوه و تنقلات هرچقد باشه میخورم . دیشبم خودمو مجبور کردم بخورم بلکه معده م باز شه 😄

به جای تربیت دیگران ، خودت را تربیت کن 
من یه مدت تو رژیم بودم خیلی گوشت داشتم تو وعده های غذاییم مثلا کتلت گوشت چرخ کرده خورشت مایه ماکارون ...

گوشت خوبه برات پس..برا من ناسازگاری میکنه و صورتم پرجوش میشه اگه درهفته دوبار بیشتر بخورم

عزیزم شما از چه قرصی استفاده میکردی که موثر بود ؟

یه عطاری بود بهم دونه ای میداد میگف دست ساز خودمه و گیاهیه.گف 10روز استفاده کنی جواب میده و واقعا بعد از 10روز قشنگ حس کردم .دیگه تا دوماه ارش خریدم و تو دوماه 10گیلو چاق شدم.الان بخاطر شیردهی همسرم نمیزاره بخورم میگه شاید گیاهی نباشه و برای بچه ضرر داشته باشه.فقط منتظرم شیردهی تموم بشه.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
ماه جون اخر شب بیا ببینم چیکار کردی منم برم یه کم سرلاک بخورم

عزیزم استارتر جونم من بخاطر نی نی امروز نرسیدم ژله درست کنم تخم مرغمم تموم شده بود و نشد با کره حیوانی بخورم.روغن زیتون و سیب زمینی هم نرسیدم درس کنم نی نی زیاد اذیتم کردم.ب جاش برنج و به جای 5 قاشق 20قاشق خوردم کالری امروزم شد2622.چطوره بنظرت؟

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...