2821
2789
عنوان

بهم رسیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 140 پست
گیتار سخته؟ من دارم تو خونه.میخام یاد بگیرم اما همت نمیکنم برم کلاسی جایی😹

آسونه عزيزم

خيلي زود هم ياد ميگيري

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوش به حالت این رفتاری که دوستت کرده نصیب هیچکس نمیشه نمونه اش خود من که چقدر بابت ابراز علاقه ام خورد شدم😭😭😭

امیدوارم روزهای خییییییلی خوب و خوشی با هم داشته باشید

آه از پاییز سرد ای کاش من از تو باغی در بهاران داشتم  
نه بابا پیام دادم ساعت ۲شب 😂

واییی بعد اعتراف سخته نگاش کنی من بعد هفت ماه دوستی دستشم نمیتونستم بگیرم یهو برگش گف تو نمیخوای دست منو بگیری  

خود خارجیا وقتی خیلی از یه چیزی تعجب میکنن میگن «ابلفضی؟» بعد شما راه به راه میگین ریلی؟ ریلی و مرگ :/ 

وای چه رمانتیک چند بار صدای دوتاییتون رو گوش کردم

قدر این لحظه ها رو بدون

زندگی همین لحظه هاست

به امید فردا و ته هرچیزی لحظه های خوب الانمون رو میکشیم و تهش میبینیم هیچی هم اون ته نیست خالیه

زندگی همه همین لحظه هاست همین ثانیه ها که میگذرن به انتظار 

به انتظار قبول شدن دانشگاه  تموم شدن درس   ازدواج کردن   بچه دار شدن و....

وقتی می میرید نمی فهمید که مرده اید، تحملش فقط برای دیگران سخت است، بی شعور بودن هم مشابه همین وضعیت است(Philippe Geluck)

کاش حال االانتو من داشتم 

حال الانت خود بهشته

ازش فقط لذت ببر

وقتی می میرید نمی فهمید که مرده اید، تحملش فقط برای دیگران سخت است، بی شعور بودن هم مشابه همین وضعیت است(Philippe Geluck)

اصلا تهش مهم نیست

اصلا اصلا اصلا

همین حس و همین لحظه و همین حال و عشقه

از خوانندگی و موسیقی سر در میاری؟ من خیلی به دلم نشست صدات

اگه دوست داری میشه بگی چطور آشنا شدین؟

از طریق یکی از بچه های دانشگاه یه بار برام یه وویس فرستاد صدای این آقا بود گفتم واااای چقد صداش قشنگه کیه و اینا

خلاصه توی جمعی دیدمش بعد درحد حرفای ساده باهم حرف میزدیم یواش یواش