2821
2789
عنوان

بهم رسیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 140 پست
من عاشق سوپری نبودم عاشق این بودم خبلی اذیت شدم شبا گریه میکردم  ولی اینم هیچی نمیگفت تا دیشب ...

من نصف وقتمو تو مشاورم. وقتی به یه پسر یا مرد احساستو بگی کلا خودشو دست بالا میگیره و گاهی میبره. باید ابراز از جانب اون باشه

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من عاشق سوپری نبودم عاشق این بودم خبلی اذیت شدم شبا گریه میکردم  ولی اینم هیچی نمیگفت تا دیشب ...

عزیزم انشالله همیشه لحظه ها به کامت باشه. میفهممت😍😍😍😍

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
من نصف وقتمو تو مشاورم. وقتی به یه پسر یا مرد احساستو بگی کلا خودشو دست بالا میگیره و گاهی میبره. با ...

اوووف جاى اشتباه مشاوره رفتى عزيز 

خيلييي بد به عرضتون رسوندن !!!

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 

وووووی عزیزممممم عالییی بووود 😍😍😍😍😍😍

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

استارتر صدات خيلييي زيباس لذت بردم 

به نظرم جدى بگير خوانندگيتو 😍❤️❤️

و برات خوشحالم كه حالت خوبه 

محبتت پايدار 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
تلخی الان بهتر از شکست عشقیه خانوم

عاشق نشدی که بفهمی درد عشق چیه. من کشیدم میفهمم حال استارترو. حتی اگه بدونی که تهش این عشق سهم تو نیس ولی حاضر نیستی لحظه هاتو بخاطر اینده ای نامعلوم خراب کنی

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز