2821
2789
نه اتفاقاً از بچگیم یکی از فانتزیام این بود برم تو اقیانوس پری دریایی ببینم . کلی کتاب داستان پری د ...

پری دریایی که در خلیج فارس پیدا شده را دیدی خیلی وحشتناکی اگه بهت حمله کنه بخورند چی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پری دریایی که در خلیج فارس پیدا شده را دیدی خیلی وحشتناکی اگه بهت حمله کنه بخورند چی

نه ندیدم 😂😂😂

تو کارتون ها همشون خوشگلن آخه 😃😃😃

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
خب فک کردم تو رفاه کامل هستم😑😑😑 ب دور از دغدغه ی دنیوی😑😑😑

نه با شرایط طبیعی بسنج میدانی اقیانوس چقدر وسیع وپهناور است چقدر موجودات کشف نشده وجودداره حالا تصور کن فرسنگ‌ها در اعماق اقیانوس باشی تاریک وسیع پهناور تنهای تنها چشهات در تاریکی هیچ جا را نمی‌بینه  نهنگ کوسه موجودات ناشناخته وحشتناک

فرض کن که نمیمیری

من میترسم از دریا زودتر میومدم بیرون.البته سرراه مرواریدی چیزی برمیداشتم

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
من میترسم از دریا زودتر میومدم بیرون.البته سرراه مرواریدی چیزی برمیداشتم

نمیشد بیایی بیرون اخه چقدر میخواستی شنا کنی خیلی دریا وسیع و پهناور است گم میشدی اونجا 

نمیشد بیایی بیرون اخه چقدر میخواستی شنا کنی خیلی دریا وسیع و پهناور است گم میشدی اونجا 

وااااا.کلا اونجا بودم؟نه توروخدا.من بدم میاد.کوسه میخوره ادمو

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز