2777
2789
چجوری استفاده میشه خودت امتحان کردی؟

ارههه خیلی ولی یه مدت خیلی طولانیه قطع کردم به خاطر

استرسی که داشتم اصلا به خودم نمیرسیدم دیگه و الان دیگه حوصله هیچی رو ندارم هم

بستگی به خودتون و اینکه چطور بخواین استفاده کنید داره و هر موقع رفتین پخرین خودشون با توجه به نیازتون راهنمایی میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارههه خیلی ولی یه مدت خیلی طولانیه قطع کردم به خاطراسترسی که داشتم اصلا به خودم نمیرسیدم دیگه و الان ...

منم اینجوری شدم الان یکم سعی میکنم به خودم برسم ولی بازم حس سنگینی دارم نمیتونم انگار بلند شم روتین روزانمو بکنم بیرون برم یا...

منم اینجوری شدم الان یکم سعی میکنم به خودم برسم ولی بازم حس سنگینی دارم نمیتونم انگار بلند شم روتین ...

دقیقا حالا من بدترم فراهم نمیتونم بخورم حرف هم به زور میزنم همیشه بدنم گرفته س و ارز میگیرم

به دلیل حمله پنیکی که بهم دست داده

دقیقا حالا من بدترم فراهم نمیتونم بخورم حرف هم به زور میزنم همیشه بدنم گرفته س و ارز میگیرم به دلیل ...

عزیزم اهل کتاب هستی؟خودتو مشغول یه چیزی کن حالت خوب بشه اینجوری ک چیزی ازت نمیمونه

عزیزم اهل کتاب هستی؟خودتو مشغول یه چیزی کن حالت خوب بشه اینجوری ک چیزی ازت نمیمونه

خب نمیتونم حتی واسه امتحان فقط خداروشکر میکنم هم مجازی شد وگرنه حتی پاس هم نمیشدم نگا کتاب هم که میکنم باز حالم بدتر میشه انگار باید بسوزم و بسازم

خب نمیتونم حتی واسه امتحان فقط خداروشکر میکنم هم مجازی شد وگرنه حتی پاس هم نمیشدم نگا کتاب هم که میک ...

بعد از اینکه امتحاناتت تموم شد برو کلاس ثبت نام کن یکم به هوای کلاس بیرونم میری عزیزم اگه هم خواستی درد و دل کنی من هستم الان فقط فکر پاس کردن باش 🤍