2777
2789
عنوان

راه آمدن از ماست

| مشاهده متن کامل بحث + 3072 بازدید | 678 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خداوند در حدیث لوح حضرت زهرا فرمودند

🔹"زمین را به وسیلۀ حضرت مهدی از دشمنانم پاک میسازم.

شرق و غرب جهان را به تملیک او، بادها را به تسخیر او و ابرها را زیر پای او قرار میدهم."

📚روزگار رهایی، ص۷۸

#حدیث ✨

#امام_زمان 🤍

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

🔅السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِيُّ النَّاصِحُ...

🌱سلام بر تو ای مولایی که یک لحظه ما را فراموش نمیکنی و دستان مهربانت همیشه پشت و پناه ماست...

📚زیارت امام زمان در روز جمعه_مفاتیح الجنان

یا امیر المومنین مولا علی (ع) ❤️

🔴چه چیزی باعث جدایی شیعیان از امام زمان می شود؟

🔶امام زمان(عجل الله فرجه) فرمودند :

🔵 ما را از شیعیان چیزی جدا نمیکند، مگر انجام کارهای ناپسند آنان که خبرش به ما میرسد و ما آنها را روا نمیدانیم.

📚 بحار الانوار_جلد۵۳_صفحه۱۷۶

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سرعت از دست رفتن ایمان در آخرالزمان

🍃پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله) فرمودند:

فرصت را برای اعمال نیک پیش از آنکه فتنههایی مانند پارههای شب تاریک پدید آید، غنیمت شمارید. در آن هنگام انسان صبح مؤمن است و شب کافر میشود؛ شب کافر است و روز مؤمن میشود و دین خود را بهعوض ناچیزِ دنیا میفروشد.

📚 نهج الفصاحه، ص ۲۱۶

اللهم عجل لولیک الفرج

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

#سلام_امام_زمانم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم