2777
2789
اره فهمیده اسمش رویا و نیسان بوده

وای بعد ازدواج کردن؟؟

هنوز ترکیه داره پخش میکنه فکر کنم تا دو هفته پیشش رو خبر دارم ولی دیگه ندیدم چندماهه😂

به جاش زیر زمین دیدم، اشرف حوصله ام رو سر برد

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه هنوز🥲 دیگه تموم شد میخوای اسپویل کنم ،؟

اره اگه حوصله داری 🥲💙

اگه که نه خودتو اذیت نکن عزیزم

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

سلام یکی بیخود و بی جهت میتونه گزارش بزنه .یه اقاییه خود شیرینی میکنه چیزی هم نگفتم بهش

سلام

اگه منظورت تاپیکه آره میتونه

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

سلام مرسی.خودش گفت.اصلا چیزی نگفتم که بی احترامی باشه.ایشون بخاطر اینکه به غرورش بر نخوره اینجوری گف ...

خب الان ک هستی و تعلیق نشدی

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀