2777
2789
عنوان

همسرشاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 21 پست

باید دختر شاغل پیدا کنید و اینکه کلا گفتن این حرف از طرف مرد صورت خوشی نداره و بار منفی داره. مثل اینه که دخترخانم بگه مهریه بالا می خوام یا نصف خونه ات رو به نام بزن به عنوان مهریه.

باید تو صحبتهایی که رد و بدل میشه ببینید که خود دخترخانم تمایل داره تو خرج مشارکت کنه یا اگه شاغل هست پولش میخواد برای خودش باشه. به هر صورت وظیفه تامین مالی خانواده بر عهده مرده.

کاربری دست دو نفر است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همون اول بگه که اگر دختر تمایلی نداشت مراحل آشنایی ادامه پیدا نکنه

ولی برادرجان میدونستی وقتی انتظار داری خانوم شاغل باشه باید توی کارهای خونه کمک حالش باشی؟! غیر از این باشه از نظر اخلاقی درست نیست

همون اول بگه که اگر دختر تمایلی نداشت مراحل آشنایی ادامه پیدا نکنهولی برادرجان میدونستی وقتی انتظار ...

بازم کمه .حاملگی مگه پنجاه پنجاه؟زایمان مگه پنجاه پنجاه؟بوه بزرگ کردن مگه پنجاه پنجاه؟؟؟

قبله دو عالم هستم

شما باید خواستگاری دختر خانمی برید که شاغل باشه و حتماً بپرسید که میخواد در آینده هم کار کنه یا نه، و شفاف خواسته ی خودتون و بگید، چون ممکنه شاغل باشه ولی حقوقش و تو خونه خرج نکنه

امیدوارم همینطور که این خواسته رو دارید، تو تقسیم کارهای خونه و... هم منصف باشید

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

چقدر ناراحت کننده س.مردی که از پس هزینه های زندگی برنمیاد برای چی ازدواج میکنه؟

این خانم فردا بارداری داره ممکنه استراحت مطلق بشه بعد زایمان و شیردهی...

شاید نتونه دیگه هیچ وقت کار کنه

مرد اینقدر بی عرضه آخه

همون اول بگه.قرار کار کنه دیگه شوهر میخوادچیکار🙂من خودم شاغلمم اما یه گرونم حاضر نیستم برا زندگیمتا ...

یعنی هدف از ازدواج اینه که یکی خرجتون و بده؟ 😐 ایرادی نداره هردو کار کنن و تو خرج ها مشارکت کنن ولی این وقتی درسته ک تو بقیه موارد هم همه چی تقسیم بشه حتی خرید ملک و...

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یعنی هدف از ازدواج اینه که یکی خرجتون و بده؟ 😐 ایرادی نداره هردو کار کنن و تو خرج ها مشارکت کنن ولی ...

دقیقا فکر میکنن خانوما جز پول هیچ نیاز دیگه ای ندارن

فمینیست 🕊 باز میشه این در...صبح میشه این شب...صبر داشته باش🕊

همون اول بگه.قرار کار کنه دیگه شوهر میخوادچیکار🙂من خودم شاغلمم اما یه گرونم حاضر نیستم برا زندگیمتا ...

منم اگه پسری تو خواستگاری بگه این حرفو ردش می کنم.

گرچه شاغلم دوست دارم با مردی ازدواج کنم که غرور مردانگی داره و روی تلاش و عرضه خودش حساب می کنه. این درحالیه که ببینم در طول زندگی همسرم تلاششو می کنه برای تامین خانواده اش هرجا لازم باشه با کمال میل از درامدم کمکش می کنم و اصلا اگه ببینم ادم امنیه حساب مشترک داشته باشیم. ولی منظورم اینه دوست دارم بهش تکیه کنم از لحاظ تامین زندگی. این حس امنیت و ارامش داره برای یه زن.

کاربری دست دو نفر است

درصورتی این خاسته رو داشته باش که خودتم تو کارای منزل همکاری کنی و باهم خانه داری کنید

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

شما باید خواستگاری دختر خانمی برید که شاغل باشه و حتماً بپرسید که میخواد در آینده هم کار کنه یا نه، و شفاف خواسته ی خودتون و بگید، چون ممکنه شاغل باشه ولی حقوقش و تو خونه خرج نکنه

امیدوارم همینطور که این خواسته رو دارید، تو تقسیم کارهای خونه و... هم منصف باشید