2789
من راه حل خواستم قطعا تو این اوضاع به نفع بچه نیس ک به دنیا بیاد

شما در حدی نیستی که نفع زنده بودن یا نه بودن یه انسان را تشخیص بدی.ببین بچه حاصل از زنا را هم نمیشه کشت و قتل نفس حساب میشه.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قاتل واقعی اون کسیه که بچهای رو به دنیا بیاره توی شرایط نامناسب که میدونه نمیتونه شاید اون شرایطو در ...

خدت میدونی معنی قتل چیه و حرفات دری وریه.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

خدت میدونی معنی قتل چیه و حرفات دری وریه.

اولاً بحث حرف زدنتون اشتباهه دومن دری وریو کسی میگه که میدونه که بچه وقتی که پدر و مادر شرایط نگهداریشو ندارن نباید به دنیا بیاد چون گناه بزرگتر اونه که نتونی از بچهات خوب نگهداری کنی

اولاً بحث حرف زدنتون اشتباهه دومن دری وریو کسی میگه که میدونه که بچه وقتی که پدر و مادر شرایط نگهدار ...

ببین اولا بگرد یه جا یه آیه یا حدیث بیار که وقتی فقیری بچه دار نشید گناهه. دوما یه راهی هست به نام جلوگیری وقتی بچه ای تشکیل شده خدا خلقش کرده و انسان اجازه کشتن بنده ای که خدا خلق کرده نداره.چند تا آیه و حدیث بیارم در این رابطه.

فرق شما با اون عربای جاهلیت که بچشونا زنده به گور می کردن چیه.

و اینکه ببخشید من دست خودم نیست سعی میکنم ولی خیلی نمیتونم با کسی که خواهان کشتن یه بچس مودب صحبت کنم.

ببین اولا بگرد یه جا یه آیه یا حدیث بیار که وقتی فقیری بچه دار نشید گناهه. دوما یه راهی هست به نام ج ...

ما دیدگاهمون تو دو تا مسیر مختلفه من اصلاً با آیه و حدیث کاری ندارم نصف ملت با همین موضوعات رفتن جلو الان تو خرج بچههاشون موندن گذاشتن تو سطل آشغال و خیلی از این خانوادههای متفاوت چی بشه بیان اینا رو سرپرستی بگیرن

بعدشم میگن تا قبل یک ماهگی و یک ماه و نیمگی هنوز بچه روح نداره و کشتنش از لحاظ شرعی مشکلی نداره بالای دو ماه و سه ماه و اینا مشکل داره

و بعدشم وقتی میگه نمیتونه نگه داره شایدم میخواد طلاق بگیره شاید هزار تا مشکل دیگه داره شما چه کار داری میای میگی که قاتل و فلان خودش میدونه که چه جوری زندگیشو مدیریت کنه و اومده اینجا بپرسه چه کار کنه

ما دیدگاهمون تو دو تا مسیر مختلفه من اصلاً با آیه و حدیث کاری ندارم نصف ملت با همین موضوعات رفتن جلو ...

اولا اونا که با آیه و حدیث کار دارن بچه هاشون رو چشمشونه نه تو سطل آشغال و دقیقا اون بچه هایی تو سطل آشغال اند که پدر و مادرشون هیچ دین و مذهبی ندارن و معمولا زنا زاده اند.

دوما من برای نجات بچه ای تلاش میکنم که کسی را حتی مادرشا نداره شما چرا دارین خودتونا تو گناه دیگران شریک می کنید.

اولا اونا که با آیه و حدیث کار دارن بچه هاشون رو چشمشونه نه تو سطل آشغال و دقیقا اون بچه هایی تو سطل ...

خواهش میکنم که روی من ریپ نزنید چون شما اول بودید که این کارو کردید و من دوست ندارم با شما بحث بکنم چون کاملاً مسیرهای اعتقادیمون و فکریمون جدا از همه

شما نظرتو گفتی منم نظرمو گفتم

اولا اونا که با آیه و حدیث کار دارن بچه هاشون رو چشمشونه نه تو سطل آشغال و دقیقا اون بچه هایی تو سطل ...

من این تاپیک رو گذاشتم راه حل بخوام نه اینکه بگم درسته غلطه شما جای من نیستی پس نباید قضاوت کنید