2789
نه نمیکنم به هیچ وجه من الوجوه فقط یکی برای اونی که من عاشقش بودم دعا گرفت و ازدواج کردن میخوام اخر ...

حالا از کجا فهمیدی دعا گرفته؟

نر بی ناموس بی هورمون درخواست نفرست.خاله زنک الاف درخواست نفرست قهوه ای میشی

خاک عالم بر سرش با جن ها...راه میندازه همشون وارد زندگیش کرده

راه باطل کردنش نمیدونی چیه یه دعا خیلی سال پیش که نمیدونستم با جن کار میکنند گرفتم تاثیر که نداشت میخوام از خونه دورش کنم جوری که تاثیر بدی نداشته باشه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین من کاری ب دین ندارم

ولی هر کی برای کسی شر بخواد یا ب زور بخاد وادارش کنه به کاری امکان نداره تو زندگیش خیر ببینه

و بله دور و اطرافم میشناسم حتی کسیو میشناسم طرفش از این یه ودی هایه ک میگن خیلیی کار بلده ولی من ندیدم موفق شه همیشه هم تو بدبختی دست و پا میزنه

چجوری بگم این دسته ادما ی جور بدبختی خاص دارن شبیه ادمای عادی نیست مشکلاتشون ..

راه باطل کردنش نمیدونی چیه یه دعا خیلی سال پیش که نمیدونستم با جن کار میکنند گرفتم تاثیر که نداشت می ...

چرا عزیزم

40روز سوره بقره رو پخش میکنی تو خونتون اگه میتونی بخون

بعد یک قرآن کوچک بزار همیشه پیشت باشه ،حرز امام جواد ع از مکان معتبر بخر خیلی خوبه دیگه هیچ موجودی ماوراء طبیعت نمیتونه وارد زندگیت بشه از بلا در امان میمونی هر شب چهار قل کافرون ،اخلاص ،ناس ،فلق بخون

چرا عزیزم 40روز سوره بقره رو پخش میکنی تو خونتون اگه میتونی بخون بعد یک قرآن کوچک بزار همیشه پیشت با ...

ممنون گلم از این کاغذ دعاهه بدم میاد بازش کردم داخلش کلمات عربی سوره و شکلهای طلسم مانند بود البته که مشکلاتم هیچیش حل نشد بدتر هم شد ولی کاغذشم نمیخوام تو خونمون باشه میترسم پاره اش کنم تو سطل آشغال بریزم اوضاع بدتر بشه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
من رفتم۷ میلیون ازم گرفت هیچی به هیچی برای بازگشت معشوق کلاهبرداری اینترنتی بود

نرو خدا به دادت رسیده که کاری از دستش بر نیومده اونا باجن ها بر میگردونن با دل خودش که بر نمیگرده انواع بیماری ها و بد بختی هارو هم وارد زندگیت میکنن