2789
بپرس ببینم چی میخوای بپرسی ازش

اگه از داروخانه دارو بگیریم و با وجود اینکه تاریخش نگذشته باشه ولی خراب باشه ،

آیا داروخانه پس میگیره یا عوض میکنه یا نه

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه از داروخانه دارو بگیریم و با وجود اینکه تاریخش نگذشته باشه ولی خراب باشه ، آیا داروخانه پس میگیر ...

احتمالش کمه بستگی به داروخونش داره

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

جون من چیه قسم میخوری ، هستم خب

جون خودم رو گفتم نه جون تو 🙄

ببین یه سوال داشتم خب

تو دانشگاه شما اجازه میگیرین برین بیرون از کلاس ؟

بزرگتر ها میگویند نوجوان ها فکر میکنند شکست ناپذیرند و این جمله را با طعنه و لبخند بیان میکنند نمی دانند که واقعا همینطور است فکر میکنیم شکست ناپذیریم چون هستیم به دنیا نمی اییم و نمی میریم مثل همه انرژی ها فقط شکل و ظاهر مان تغییر میکند ادم ها با بالا رفتن سن این حقیقت رو فراموش میکنند کم کم از شکست و از دست دادن واهمه پیدا میکنند ولی ان بخش از وجود ما که بزرگتر از مجموع همه بخش های دیدنی ماست نه شروعی دارد و نه پایانی در نتیجه نمیتواند شکست بخورد مــن رو نمیتونی معنی کنی پروفایل خودمم

جون خودم رو گفتم نه جون تو 🙄ببین یه سوال داشتم خب تو دانشگاه شما اجازه میگیرین برین بیرون از کلاس ...

همونو گفتم خب

نه ، همینجوری پامیشی میری بیرون کارتو انجام میدی

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

امشب بازي المان و کوراسائو، بعدش نزديك دروازه يه گل زدن ولي قبولش نكردن گفتن افسايده. چرا؟

ندیدم بازیو ولی حتما آفساید بوده دیگه

کجاشو چرا

همونو گفتم خب نه ، همینجوری پامیشی میری بیرون کارتو انجام میدی

الان جدی گفتی یا به مسخره گفتی

اینم بگو مثلا دانشجو های پزشکی باهم مسافرت میرن

یعنی بچه باحالن یا از این خنک ها

بزرگتر ها میگویند نوجوان ها فکر میکنند شکست ناپذیرند و این جمله را با طعنه و لبخند بیان میکنند نمی دانند که واقعا همینطور است فکر میکنیم شکست ناپذیریم چون هستیم به دنیا نمی اییم و نمی میریم مثل همه انرژی ها فقط شکل و ظاهر مان تغییر میکند ادم ها با بالا رفتن سن این حقیقت رو فراموش میکنند کم کم از شکست و از دست دادن واهمه پیدا میکنند ولی ان بخش از وجود ما که بزرگتر از مجموع همه بخش های دیدنی ماست نه شروعی دارد و نه پایانی در نتیجه نمیتواند شکست بخورد مــن رو نمیتونی معنی کنی پروفایل خودمم