2789
واقعا فشارم میاد وقتی زندگی یه عده رو میبینم که هیچ دغدغه ای ندارن و روز به روز زندگیشو بهتر از دیرو ...

بعضیا هر روز مسافرت داخلی وخارجی من حسرت یه شمال به دلم مونده

بعضیا هر روز خرج من بخاطر دو میلیون تو جهنمم

چرا میبینه اما میخواد مارو با سختی ها جور کنه و میخواد جوری باشه که با سختی ها بجنگیم و خودمون رو بک ...

ای خاهر این سختی و امتحانام واسه یه عده بندهاس

یه عده اصلا نمیدونن سختی و بدبختی چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا میبینه اما میخواد مارو با سختی ها جور کنه و میخواد جوری باشه که با سختی ها بجنگیم و خودمون رو بک ...

آخه چقدر امتحان چقدر اذیت خسته شدم

مگه من آدم نیستم مگه حق زندگی ندارم؟

چرا پس واسه بعضیا همه چیز عالیه

ای خاهر این سختی و امتحانام واسه یه عده بندهاس یه عده اصلا نمیدونن سختی و بدبختی چیه

باهات خیلی موافقم

ولی من هنوز امید دارم که روزای خوش ما هم میاد

واقعا سخته اما امیدورام یه روزی یه جوری بشه که هیچ کس تو هیچ جهانی فقر نداشته باشه

ای کاش میشد که موضوعات سیاسی رو ربطی به خدا و پیامبراش و اماماش ندیم☹️ و دین خودمون رو به زور به کسی تحمیل نکنیم اگر خودش خواست میپذیره

آره

خب مثلا با مامان بابات صحبتی چیزی نکردی مثلاً برین سفر اینا

والا خودم الان حدود ۲ ساله نرفتم بخاطر اخلاق بابام

ای کاش میشد که موضوعات سیاسی رو ربطی به خدا و پیامبراش و اماماش ندیم☹️ و دین خودمون رو به زور به کسی تحمیل نکنیم اگر خودش خواست میپذیره

آخه چقدر امتحان چقدر اذیت خسته شدم مگه من آدم نیستم مگه حق زندگی ندارم؟چرا پس واسه بعضیا همه چیز عال ...

باهات خیلی موافقم

اونا کلا انقدر تو شادی و خوشی ان که خدای خودشون رو هم فراموش کردن

ولی تو سعی کن روحیه خودتو نبازی

غصه نخور اینطوری هیچی درست نمیشه

باهات خیلی موافقم اونا کلا انقدر تو شادی و خوشی ان که خدای خودشون رو هم فراموش کردن ولی تو سعی کن رو ...

بخدا خسته شدم کاسه صبرم لبریز شده

یه عده راحت ولی دغدغه اونوقت من بدبخت همش تو استرس حسود نیستم ولی این عدالت نیست

طفلکا ندارن نه پولشو نه موقعیتشو

ایشالا یه روزی شماها و خانوادتون رو شاد و خوشحال ببینم

ببخشید اینو میگم ولی مثلاً شرایط کار چیزی نداری مثلاً بتونی بهشون کمک کنی ؟

ایشالا یه روزی شماها و خانوادتون رو شاد و خوشحال ببینم ببخشید اینو میگم ولی مثلاً شرایط کار چیزی ندا ...

مرسی گلم چرا ناراحت بشم

نه لیسانس دارم ولی کار نیست

میگن خدا یکیو ک دوس داره اینجوری امتحانش میکنه ..دوس داره ما بخودش بیشتر پناه ببریم و باهاش صحبت کنیم ..من انقدر تو زندگیم به مشکل خوردم کلی گره کلی ارزو و حاجت دارم اما فعلا صبر میکنم بعضی وقتاام ناشکری میکنم نمیگم اصلا ولی باز پشیمون میشمو میگم جبران میکنه خدا به بهترین شکل صبر من و

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم