2777
2789
اگه مغرور باشن یا خجالتی چطور باید بفهمیم. ممکنه یه پسر هیچ وقت نگه و بیان نکنه؟

آره ممکنه هیچ وقت نگن من خودم بعد ۵ سال سبک سنگین کردن بهش گفتم انقدر مطمئن بودم از حسم و در کمال ناباوری گفت من اصلا حتی بهت فکرم نکردم و گفت توی رابطه هست

کاربر آقا

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آره ممکنه هیچ وقت نگن من خودم بعد ۵ سال سبک سنگین کردن بهش گفتم انقدر مطمئن بودم از حسم و در کمال نا ...

همین دیگه اگر حسیم داشته باشه ک ۵ سال صبر نم کنه تا یه حدی صبر میکنه شایدم حسی بوده دیگه چون گذشته اینو گفته

البته ادم تا ادم فرق میکنهاول سعی در جلب توجه دارن بعد عنوان میکنن

آخه من یه بار دیگه هم همچین موردی پیش اومده طرف یه مت کاملا بی دلیل نادیدم میگرفت مدتها بعد عنوان کرد... البته یه سری رفتارای ضایع هم داشت

همین دیگه اگر حسیم داشته باشه ک ۵ سال صبر نم کنه تا یه حدی صبر میکنه شایدم حسی بوده دیگه چون گذشته ا ...

اصلا من نمیرفتم سمتش خودش به بهونه خربد میومد و من تک تک رفتارشو زیر نظر گرفتم تازه بعد اینکه بهش گفتم بعد ۳ ماه که گذشته همین چند روز پیش دوباره به بهونه ای اومد تازه خیلی هم برخوردش خوب بود ولی من دیگه بهش محل نذاشتم درکل باید ببینی پسری که ازش خوشت میاد چه جوریه بعضی پسرا ممکنه هیچ وقت نگن از ترس رد شدن یا اینکه شرایط و موقعیتش رو ندارن

کاربر آقا
اصلا من نمیرفتم سمتش خودش به بهونه خربد میومد و من تک تک رفتارشو زیر نظر گرفتم تازه بعد اینکه بهش گف ...

اون از شما خوشش میومده چون پا پیش نذاشتین خسته شده...

چی بگم والا، دنیا اونقدرا طولانی نیست که آدم اگر کسی رو دوست داشته باشه بهش نگه از دست میره فرصت