2777
2789
عنوان

آیا شما ...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 36 پست

من خودم  پول جمع میکنم جدا به شوهرم نمیگم واسه خواهر برادرام تولدشون کادو میخرم جلو شوهرمم نمیدم😐به خواهر برادرای ایشونم کاری ندارم مگه کادو میدن که کادو بدم😑 

پدر مادرا میخریم

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
چ خانواده خودت چه همسرت ؟؟؟  تولدهاشون چی؟

عقد که بودم عاره تولد مادرشوهرم براش کادو میگرفتم ولی الان دیگه نه   

کلا کادوی تولد به کسی میدم که تولد منو یادش باشه   

چه خانواده خودم چه خانواده همسرم   

مگر اینکه جشن بگیرن و دعوتی باشه یا یه مراسمی باشه که منم باید شرکت کنم در اونصورت میرم و کادو هم میگیرم در غیر اینصورت نه.  

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم  پول جمع میکنم جدا به شوهرم نمیگم واسه خواهر برادرام تولدشون کادو میخرم جلو شوهرمم نمید ...

دمت گرم😂😂😂😂😂

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
عقد که بودم عاره تولد مادرشوهرم براش کادو میگرفتم ولی الان دیگه نه     کلا کادوی تولد به ...

چ اخلاق خوبی من اگه خانوادم نکنن واسم بازم میکنم واسشون ولی اونا اگه نکنن تلافی میکنم

چ اخلاق خوبی من اگه خانوادم نکنن واسم بازم میکنم واسشون ولی اونا اگه نکنن تلافی میکنم

به نظر من فقط و فقط پدر و مادر هستن که ارزش دارن همیشه باهاشون خوب و مهربون باشی چون هیچوقت تو زندگیت تکرار نخواهند شد

پدر و مادر همسرت هم دیگه بستگی به فرهنگ و رابطه عاطفی بین خودشون داره شما هم باید همونطور باشی که همسرت با اوناس چون کادوهاتون مشترکه دیگه.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
خانواده شوهرت چی؟ شوهرت واسش مهم نیس؟

گفتم فقط ماور شوهرم..اونم فقط روز مادر و حایی بریم سوعات ...نه مهم نی.....ققط احتدام مهمه کادو و این چیزا براش اهنیتی نداره.....

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
3روز اره 2ماه نه  حالم بهم میخوره ازین سستی تو عبادتم 😢

کاملا دوستانه میگم

الان مهمترین برنامه برای شما نماز هست

شاید جالبه بدونید روانشناس های هلندی خواستن حرکات مثل نماز را هر کس روزی 5 بار انجام بده

در شرایطی که هستید هیچ چیز نمی تونه به اندازه نماز کمکتان کنه اگر دوست داشته باشید بهتون میگم چجور ...

بگو لطفا😢