2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7123609/کادوی-زایمان-خواهرم

https://www.ninisite.com/Discussion/Topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

عزیزم فقط دو مورد ، بعدا مجدد میتونید درخواست بدید 

سلام عزیزم خسته نباشید

گلم یه عده میان سایت به شدت دارن خرافات رو رواج میدن کاربری به اسم anita021 ادعای جنگیری داره. 

تو همه تاپیکهای ترسناک میگه من با جنها ارتباط دارم و جنگیرم هرکی تسخیر شده باشه زنگ میزنن من میرم جنگیری میکنم. 

یه سری داستان سرهم میکنه کاربرها رو میترسونه که معلوم نیست میشینه فیلم ترسناک یا کتاب ترسناک میخونه جوگیر میشه میاد کامنتهای چرت و پرت میزاره. 

کاربری بود که عکس پروفایلش مبارزه با خرافات بود phr که خیلی مفید بود تو سایت واقعا با خرافات مبارزه میکرد ولی انقدر کاربرها اذیتش کردن و بهش توهین کردن ناراحت شد الان دیگه تو سایت فعالیت نداره. 

کاربر جنگیرم15 هم تو سایت مفیده این اسم رو انتخاب کرده که تو ذهن کاربرها بمونه چون میدونه خرافاتی تو سایت زیاده اینم فعالیت داره در مورد خرافات تو سایت ولی متاسفانه به امثال اینجور کاربرها توهین میکنن منم خودم تا جایی امکان داشته باشه این کارو میکنم.

سلام تاپیک ها موجود

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

بله قفل شده عزیزم

میشه لطفا لینکشو برام بفرستید