2789
عنوان

داداشم🤣😂😂😂

267 بازدید | 31 پست

وای وای اینم مثل من خلهههه بچه ۱۷ ساله اومده میگه مامان بیا با دوست دخترم حرف بزن گفته می خوام با مامانت حرف بزنم🤣🤣

بعد اومده میگه بهش گفتم بعدا می خوام برم خواستگاریش😑😂

چند وقت پیشم که صفحه گوشیشو روشن کردم دختره پیام داده بود مادرزنت بهت سلام می رسونه🤣(دختره منظورش مامان خودش بود)

بعد الان مامان و بابام بهش میگن بچه ای این چه حرفیه

میگه کی برام دنبال زن می گردید

از این دختره خوشم اومده خوشگله

خدایی مامان بابام از بچه شانس نیاوردن اون از من اینم داداشم اومده میگه دوست دختر دارم ازش خوشم میاد😂🤣

به کجا چنین شتابان دنیا عجیبببب شده

اینم مثل من پررو هست😂😂🤣🤣🤣🤣

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

17 بچه نیست که

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تو گوشی داداشم عکس دختر دیدم داشتم دیوونه می شدم👺

چقد خوبه که میخندی👺

طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. عاشق دخترام ، عاشق زنام ، به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، زنا و دخترا جایگاهشون بالاتره . اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

داداش ۱۷ ساله منم همینه ، هی هر روز مخ ما رو میخورد میگیرمش میخوامش 🤣🤣

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

حالا بخند اسی

نامزد من وقتی باهم شروع به قرار گذاشتن کردیم ۱۸/۱۹ بود قصدشم جدی بود

الان نامزدیم😂😂😂

اگه فکر میکنید دختر مناسب نیست یا داداشتون خیلی بچه اس و خام کنترلش کنید

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

داداش ۱۷ ساله منم همینه ، هی هر روز مخ ما رو میخورد میگیرمش میخوامش 🤣🤣

واییییی داداش منم همینه میگه باهاش حرف بزنیم دلش می خواد باهاتون آشنا بشه😂😂

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

والا اشنا مام همین سن دوست دختر دوست پسر شدند ۱۸ نامزد ۱۹ عقد سن پسر بود

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!