2789
همون منظورم بود . بببین اون وقت نمیخواد که بیاد خاستگاری ، وقت میخواد که نفر بعدی رو پیدا کنه که تو ...

. یعنی دوسال دروغ میگ عاشقتم نمیدونم بخدا. دختر دورش زیاد بود تنهانمیموند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نیاد سن مهم نی برامون

برا خانوادش که مهمه ، دوستم یه پسر عاشقش بود ولی پنج سال کوچیکتر بود ، خانواده پسره قبول نکردن . ولی این پسره کلا خودش نمیاد جلو، چند روز دیگه هم حتما میگه محرم و صفرِ ، بزار دوماه دیگه بیام جلو

برا خانوادش که مهمه ، دوستم یه پسر عاشقش بود ولی پنج سال کوچیکتر بود ، خانواده پسره قبول نکردن . ولی ...

آره دقیقا. دیشب گفتم بزاری محرم بشه و بگی صبرکن. میرم براهمیشه. گفت نه صبرکن. قبل محرم میام. آخه دخترم دورش زیاد بود قبلا اونارو ول کرد. میگ عاشق شدم. چرت میگ. خانوادش ما بهتریم از اونا. قیافه ای و مالی

آره دقیقا. دیشب گفتم بزاری محرم بشه و بگی صبرکن. میرم براهمیشه. گفت نه صبرکن. قبل محرم میام. آخه ...

ببین عزیزم به عنوان یه دختر که هم سن دوست پسر شماست و با همسنای این اقا چه تو دانشگاه چه کافه رفتو امد داره

پسرا توی این سن عاشق اینن که با زن بزرگتر از خودشون ارتباط بگیرن

یجورایی حس قدرت بهشون میده و از اونجایی که مرد ایرانی تهش توی زنشم دنبال ننش میگرده

خانومایی که سن بالاترن بیشتر شبیه مادراشونن

پس قبل از هر کاری برید مشاور

ببین واقعا بخاطر خودت و زندگی ساختن میخواد ازدواج کنه

یا هنوز برده ی اون احساس قدرتشه

خیلیا همیطوری ازدواج کردنو پسره بقول خودش خیلی عاشق بوده اما زندگیشون دوامی نداشته

خودش گفته دختر دورم زیاده یا خودت با چشمات دیدی ، سیاست داشتن مهمتر از قیافه و وضع مالیه

دیدم یکی دوتاشون پیله. قبل از من بودن خودکشی و التماس. دگ رفت گفت من یکی میخام. زنگ نزنین. سیاست یعنی چکارکنم

دیدم یکی دوتاشون پیله. قبل از من بودن خودکشی و التماس. دگ رفت گفت من یکی میخام. زنگ نزنین. سیاست ...

یعنی اعتماد بنفس داشته باش ، خودت رو ببر بالا ، اصلا احساس ضعف نکن ، مثلا باید میگفتی ، حقیقتش خاستگارامو که رد میکنم بابام میگه خاستگارا به این خوبی چرا الکی رد میکنی ، خسته شدم الکی بهونه آوردم باید تکلیفم رو بدونم . خودت رو کوچیک نکن اصلا

ببین عزیزم به عنوان یه دختر که هم سن دوست پسر شماست و با همسنای این اقا چه تو دانشگاه چه کافه رفتو ا ...

ن آخه من کاری نمیکنم اون بیشتر منو نصیحت میکنه. اصن محلش نمیدم. بزور ی پیام میدم. میگ عاشق شدم. نمیدونم. حالا بش فرصت بدم یان