gggcgffv مدیر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 133 عنوان چکارکنم | مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 21 پست بایکی 7سال آشنا بودم. حالا نمیخامش هیچ غلطی نمیکنه. منم یکساله همزمان بایکی دگ اشناشدم دوسش دارم. بااولی کات نکردم یعنی برام مهم نیست دگ چکاکنم الان همش زنگ میزنه امروز | 14:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دله_تنگ عضویت: 1405/02/10 تعداد پست: 371 کارما چی. اون باید پس بده 7سال هیچ حرکتی نزده چکارش کنم. والا شوهر بدون پول و محبتم. میندازی اشغالی ... توجیه نکن وقتی فهمیدی این تو بودی باید عقب میکشیدی نه که بعد اینکه بایکی دیگه وارد رابطه شدی بخوای بگی چیکار میکرد این 7 سالهاین سوالو از خودت بپرس تو چرا موندی 7 سال حس شش دارم ولی فقط گاهی جواب میتونم بدم
تنهایی2000000 عضویت: 1405/03/19 تعداد پست: 66 آدمی ک 7سال صبرکرده و نرفته باکسی. تعهد حالیشه. ولی بریدم ازش چکارکنم. صدبار گفتم دگ نمیخام. ... من نگفتم تعهد نداری ..ولی بهتره تصمیم بگیری که فقط با یکی باشی...اون طرف شاید خوشش نیاد زاپاس یکی دیگه باشه
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 133 تکلیف اون ۷ ساله رو مشخص کن بگو نمیخوایش تکلیف کسی ک 7سال.نمیاد خاستگاری معلومه. چیشو معلوم کنم. منم رفتم یکساله بایکی حالا اولی هم زنگ میزنه. من جواب میدم سربالا. میترسم دومی هم پشیمونم کنه
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 133 اونو ولش کن به این جدیده که دوستش داری بچسب غصه خوردن نداره که گل گلی🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 خب اولی ناراحت نمیشه. عذاب وجدان دارم میگم اگه میخاست تلاش میکرد. 7سال خستم. پولم ی قرون نمیده
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 133 توجیه نکن وقتی فهمیدی این تو بودی باید عقب میکشیدی نه که بعد اینکه بایکی دیگه وارد رابطه شدی بخوای ب ... الان مقصر منم یعنی اون7ساله رو گناه داره ول کنم. چکارکنم. دومی هم شک دارم بهش
دله_تنگ عضویت: 1405/02/10 تعداد پست: 371 الان مقصر منم یعنی اون7ساله رو گناه داره ول کنم. چکارکنم. دومی هم شک دارم بهش ببین مقصری ولی دندون لق بکش میتونی باهاش بسازی و دوسش داری هنوز برید مشاور یا بشین باهاش جدی حرف بزن حس شش دارم ولی فقط گاهی جواب میتونم بدم
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 133 ببین مقصری ولی دندون لق بکش میتونی باهاش بسازی و دوسش داری هنوز برید مشاور یا بشین باهاش جدی حرف بزن دومی رو دوس دارم