2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18225361/داشتم-تک-نیت-میگرفتما?page=1

میشه گزارش بزنید لطفا؟

ایدی روبیکام اشتباهه یه حرفش بقیه پیام اشتباه ندن🤦🏻♀️🫠

باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️

هر موقع درد داشته باشی بری انجام میدن دیگه

نمی دونستم

فکر میکردم باید دردش بره تا بکشن

زیبایی واقعی نه در چشم های هوس ران که در قلب پاک و حجاب عفیفه نهفته هست.حجاب پوششی نیست که زیبایی را پنهان کند بلکه زیبایی را متعالی و ماندگار می سازد .انتخابی قدرتمند برای زنی که ارزش خود را می داند.⚡️امام خمینی رحمت الله علیه: ⭕️آنقدر که انسان غیر تربیت شده مضر هست برای جوامع هیچ شیطانی و هیچ حیوانی و هیچ موجودی آنقدر مضر نیست....!!اینجا نه به کاربر و نه به حرف هاشون اعتماد نکنید چون مشخص نیست چه کسی پشت این صفحه نشسته و هدفش چیه

به کارم فکر میکنم

به عشقم

به برناممون واسه امسال

به سفرای که مدنظر دارم

به اینکه مراسم عقد چی دوس دارم چطوری برام بگیره

به اینکه از بس دوسش دارم میترسم خودم زندگیمو چشم بزنم ،خودمو بستم به هزارتا حرز و دعا و قربونی و نذر که چشم نزنم خودمونو 🙁😂😂

به برنامه های فردیم 🥰

"وای بر تلخی فرجام رعیت پسری که بخواهد دلی از دختر یک خان ببرد"

عاشق امضات شدم

💙🌸

زیبایی واقعی نه در چشم های هوس ران که در قلب پاک و حجاب عفیفه نهفته هست.حجاب پوششی نیست که زیبایی را پنهان کند بلکه زیبایی را متعالی و ماندگار می سازد .انتخابی قدرتمند برای زنی که ارزش خود را می داند.⚡️امام خمینی رحمت الله علیه: ⭕️آنقدر که انسان غیر تربیت شده مضر هست برای جوامع هیچ شیطانی و هیچ حیوانی و هیچ موجودی آنقدر مضر نیست....!!اینجا نه به کاربر و نه به حرف هاشون اعتماد نکنید چون مشخص نیست چه کسی پشت این صفحه نشسته و هدفش چیه