2777
2789
عنوان

ضخامت رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 25 پست
بله قرص هست روزی دو تا استرادیول و روزی دو تا اکوئین دوز اکوئین 1.25 هستش عزیزم

مرسی عزیزم یعنی اکویین بهتر از استرادیول هستش ؟ برا من ک الان دو دوره هستش استرادیول میخورم بازم روز دوازده سیکلم ۴ هستش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترسوندم گفت شکمت آب میاره، خطر ناگه چید دردسر چید رفت آمد تا دارم ۶ساعت فاصله دارم 

عزیزم شکم آب آوردن که سر آزاد شدن زیاد تخمک ایجاد میشه. یعنی بهت آمپول HCG نداد>؟

مرسی عزیزم یعنی اکویین بهتر از استرادیول هستش ؟ برا من ک الان دو دوره هستش استرادیول میخورم بازم روز ...

من دکتر بهم داده. هر جفتش را می خورم ضخامتم انقدر شده. می خوای به دکترت بگو

من دکتر بهم داده. هر جفتش را می خورم ضخامتم انقدر شده. می خوای به دکترت بگو

عزیزم قبل مصرف اینا ضخامتت چند بودش ؟ یعنی ب نظرتون اکویین بهتر است تا استرادیول ؟ برا من ک دو دوره استفاده کردم استرادیول روز دوازده پری چار بودش .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم شکم آب آوردن که سر آزاد شدن زیاد تخمک ایجاد میشه. یعنی بهت آمپول HCG نداد>؟

ن نداد  بعد باز سونو دادم گفت مشکلی نیست دیگه ۲۰ پریود ی م بود گفت برو طبعی اقدام کن ۲پریود بیا آزمایش هورمونی بده

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
دکتر خوبی هست ؟ منم میخوام بیام زیر نظرش؟ خوب وقت می ذاره ؟ دقتش بالاست؟

خیلیا پیشش نتیجه گرفتن ولی چون من ۶ساعت راهم دوره خیلی سختمه فقط خدا رحمش بیاد کمکمون کنه

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
خیلیا پیشش نتیجه گرفتن ولی چون من ۶ساعت راهم دوره خیلی سختمه فقط خدا رحمش بیاد کمکمون کنه

دوستم با اولین ای یوای پیشش نتیجه گرفت

عزیزم قبل مصرف اینا ضخامتت چند بودش ؟ یعنی ب نظرتون اکویین بهتر است تا استرادیول ؟ برا من ک دو دوره ...

من قبلا ضخامتم را اندازه اش را نگرفته بودم. الان چون توسیکل آی وی اف هستم قبل انتقال بهم دادند. واقعا دقیقش را نمی دونم. 

دوستم با اولین ای یوای پیشش نتیجه گرفت

عزیزم روش های درمان برحسب نوع مشکل جواب میده. توکلت به خدا باشه من چند تا از دوستانم که 7 ، 8 سال دنبال این کار بودن یک ماه قبل از انتقال جنین طبیعی باردار شدند. فکرت را رها کن مطمئن باش بهترین ها برات پیش میاد