عزیزم شکم آب آوردن که سر آزاد شدن زیاد تخمک ایجاد میشه. یعنی بهت آمپول HCG نداد>؟
ن نداد بعد باز سونو دادم گفت مشکلی نیست دیگه ۲۰ پریود ی م بود گفت برو طبعی اقدام کن ۲پریود بیا آزمایش هورمونی بده
ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم .......بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
دکتر خوبی هست ؟ منم میخوام بیام زیر نظرش؟ خوب وقت می ذاره ؟ دقتش بالاست؟
خیلیا پیشش نتیجه گرفتن ولی چون من ۶ساعت راهم دوره خیلی سختمه فقط خدا رحمش بیاد کمکمون کنه
ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم .......بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
خیلیا پیشش نتیجه گرفتن ولی چون من ۶ساعت راهم دوره خیلی سختمه فقط خدا رحمش بیاد کمکمون کنه
دوستم با اولین ای یوای پیشش نتیجه گرفت
عزیزم روش های درمان برحسب نوع مشکل جواب میده. توکلت به خدا باشه من چند تا از دوستانم که 7 ، 8 سال دنبال این کار بودن یک ماه قبل از انتقال جنین طبیعی باردار شدند. فکرت را رها کن مطمئن باش بهترین ها برات پیش میاد