2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 111 پست
فکر کنم تو بیمارستان کسری اگه اشتباه نکنم انجام میده اخه من تهرانی نیستم بخاطر همین دقیق نمیدونم تو ...

ممنون عزیزم حتما تحقیق میکنم ببینم انجام میده

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون عزیزم حتما تحقیق میکنم ببینم انجام میده

خواهش میکنم

انشالله مشکلت حل بشه و یه بچه سالم خدا بهت بده 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
دکترخودمم بیمارستان خصوصیه ولی بازم میگه نه جدیدا ایراد میگیرن😣😣

اگه بخوای خصوصی میتونم بهت معرفی کنم ولی تو اینترنت نمیتونم اسم بدم برای سابقه ش خوب نیست  چون الان واقعا دارن سخت گیری میکنن 

اگه بخوای خصوصی میتونم بهت معرفی کنم ولی تو اینترنت نمیتونم اسم بدم برای سابقه ش خوب نیست  چون ...

اگه تو خصوصی اسمشو بگی ک ممنونت میشم

بهش گفتم میگه خصوصی هم دیگه نمیزارن جدیدا😣😣وگرنه راضی بودم برم

ن بابا دروغه ...تو تبریز ک کلاهست 

تازگی ها من خودم دیدم ک میگفتن تهران همه سزارین میکنن بگرد از دوستهایی ک تهرانن لاافل مینوستی سزارین تهران زودتر کمکت میکردن 

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍
من دکترم رویا تقی پور سز میکنه به من گفت دارند سخت میگیرند خودتو آماده کن از الان استرس دارم😫

خیلی بده انقد الکی اذیت میکنن. 

ی اتفاقه شیرین رو میخان کوفته ادم کنن😕

خانوم دکترصافی مطبش توی نارمک خیابان آیت هستش بیمارستان لاله کارمیکنه که لاله خصوصی هستش

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم