2789
عنوان

منفی شد😺😺😺

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 20 پست
چه قدر خوب ،خوشحالم برات..برای من مثبت شد خیلی ناراحت و پکرم چند روزه..خیل سخته

عزیزم چرا خوشحال نیستی؟ نینی داری ؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه قدر خوب ،خوشحالم برات..برای من مثبت شد خیلی ناراحت و پکرم چند روزه..خیل سخته

هر وقت اومد و جاشو تو دلت پیدا کرد بعدش میفهمی الکی اذیت کردی خودتو

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خوشحالی بی بی چک منفی برای کسی که بچه نمیخواد به اندازه ی بی بی چک مثبت برای کسی هست که میخواد.ه کی ...

بله دقیقا همین طوره من اون موقع که بچه میخواستم وقتی بیبی میزدم منفی میشد گریه م میگرفت از ته دل ناراحت میشدم 😔خدا دامن منتظر ها رو سبز کنه بچه صالح و سالم بده دلشون شاد بشه🌱💚خدا بچه های ما رو هم حفظ کنه💚☺️

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
الکی گفتم😁 دلم کیک یخچالی میخواد

ای جونم کدوم شهری ؟