2777
2789
ممنون عزیزم انشالله دعا کنید خوشبخت شم تلافی روزای سخت زندگیم بشه

خوشبخت میشی بابا خدا یه بختی بده بهت که هر روز از خوشحالی و خوشبختی اشک بریزی سیر و پررر زندگی کنی نون دنبالت بدوعه نه تو دنبال نون بدوعی

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم 😍😃ایشالا یه جوری بیان بله برونت که غرقه خوشحالیشی😍

فدات بشم عزیزم

دعا کن امسال امسال به شوهر خییلی خوب نصیبم بشه ک خوشبخت بشم تلافی روزای سختم بشه

آرزوهاتو برای هیچ کس تعریف نکن......

اینا جز فانتزی هاته یا واقعیه؟😂😭

😃چرا فانتزی باشه هرچییی بخوایم برامون انجام باید بدن دیگه مگه چیز زیادی میخوایم

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

انشالله همه تون عاقبت بخیر و خوشبخت شید به تمامی آرزو هاتون برسید و کلی شادی.خوشحالی خدا نصیب تون کنه الهی آمین 🤍🤲🏻

برای منم دعا کنید حاجت روا شم💙

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

انشالله همه تون عاقبت بخیر و خوشبخت شید به تمامی آرزو هاتون برسید و کلی شادی.خوشحالی خدا نصیب تون کن ...

الهی بباره برات خوشی الهی تمام اهل بیت دعای ویژت کنن برا ازدواجت یه جوری خوشبختشی از کل خاندانم بیشتر خدا برات بباره غرقشی تو خوشی و عاقبت بخیری

شاید از نظر من زیاده اونم تو این شرایط اقتصادی من چون دوسش دارم وجود خودش که بیاد کافیه

منم دوسش ولی خب خواسته های خودمون چی

نگران نباش کار زیادددده ،خدا نمیذاره مرد شرمنده خانومش بشه

الهی بباره برات خوشی الهی تمام اهل بیت دعای ویژت کنن برا ازدواجت یه جوری خوشبختشی از کل خاندانم بیشت ...

مرسی عزیزم همچنین متشکرم نظر لطف تونه امیدوارم با دل پاکت خدا هر چی توی این دنیا میخوای بهت بده 💛

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇