2777
2789
یعنی چطوری توضیح میدین

از ماه 5شروع میکنی کلاس امادگی بارداری و ورزش میری توی مرکز مخصوص بعد دیگه اموزش به شوهرتم میدن ...بعد وقتی دردت گرفت بدون دخالت دارویی و برش و اینا زایمان میکنی دردشم راحت تره چون ماساژت میده ماما همراهت و اموزش تنفس ریلکسیشن و ....در کل خیلی خوبه

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ماه 5شروع میکنی کلاس امادگی بارداری و ورزش میری توی مرکز مخصوص بعد دیگه اموزش به شوهرتم میدن ...ب ...

من فیزیولوژیک خیلی دوست داشتم منتهی کیسه ابم سوراخ شد و نشد 

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اینکه میگن طبیعی تو ایران ریسکه نه درست نیست

باید گفت زایمان کلاا تو ایران ریسکه

چه طبیعی چه سزارین باید بیمارستان خوب بری

بیمارستان بد باشه هردوش خطرناکه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
کدوم شهرین , چند ماهتونه؟؟

من اصفهانم.الان دارم میرم 4ماه اما ماماخصوصی گرفتم و اینارو برام توضیح داد خودمم کلی تحقیق میکنم همیشه

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
من اصفهانم.الان دارم میرم 4ماه اما ماماخصوصی گرفتم و اینارو برام توضیح داد خودمم کلی تحقیق میکنم همی ...

منمه خیلی میترسم از زایمان هنوز اقدام ب بارداری نکردم بخاطر زایمان

[QUOTE=60693591]کی گفته خصوصیاقبول نمیکنن.من9ماه پیش خصوصی سزشدم[/QUO 9ماه پیش شاید ولی الان به هیچ ...

وااااا فک نمیکنم همچین قانونی اومده باشه محاله

خدایادلم سخت معجزه میخوااااد  
از ماه 5شروع میکنی کلاس امادگی بارداری و ورزش میری توی مرکز مخصوص بعد دیگه اموزش به شوهرتم میدن ...ب ...

من الان تازه شش ماهم روتموم کردم باید به جای خاصی مراجعه کنم تا این اموزش هارو بگیرم؟هزینه اش چقده؟

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

منمه خیلی میترسم از زایمان هنوز اقدام ب بارداری نکردم بخاطر زایمان

نترس خیلی از اینایی که میگن دردش وحشتناکه و اینا بخاطر شرایط بدنی خودشونه...مثلا لگنشون خیلی کوچیکه یا کلا استانه دردشون پایینه...مثلا خاله شوشو من ی پشه نیشش بزنه انگار تشنج میکنه یکمش لوس بازی یکمم استانه دردش پایینه برا زایمانش اصلا خیلی درد نداشته اما انقد کولی بازی دراورده بود...