2821
2789
اسم دختر قشنگ زیاده بگرد.بعدم تا بچه نیاد سردرگمی.وقتی میاد اسمشم میاره

واقعا کلافه شدم انتخاب اسم خیلی سخته و واقعا منو خیلی درگیر کرده جوری که الان خواب به چشمم نمیاد به معنای واقعی کلافم 

اسمای جدیدی که نسبتا طولانی ان و به آ ختم میشن مورد پسندم نیس نمیدونم چیکار کنم

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رز قشنگه خیلی چیه رزا😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
رز خیلی فینقیلیو کوچولو کوتاهه😟

همین کوتاهیش جذابه دیگه😃😊

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
رز کوتاهه و خیلی فراوون  رزا به نظر خودمم یه جوریه رزالینم خیلی طولانیه به نظرم  پس من ...

اسم قشنگیه

ببین هرررررر اسمی انتخاب کنی یه سری مسخره میکنن و شعر میسازن و.....

ببین دلت چی میگه

منو همسرم قبل ازدواج چند سال عاشق هم بوديم، هر وقت ميومد ديدنم يه گل رز قرمز مياورد اسم دخترمونو گذ ...

تبریک میگم بهت عزیزم اول بخاطر اینکه به عشقت رسیدی و دوم بخاطر اینکه نشونه ای از اسم ثمره عشقتون داشتید و این خیلی عالیه و کاملا ادم از دغدغه فکری درباره انتخاب اسم دور میشه 

عشقتون پایدار

اسم قشنگیه ببین هرررررر اسمی انتخاب کنی یه سری مسخره میکنن و شعر میسازن و..... ببین دلت چی میگه

اوهوم دقیقا تا میخوام نسبت به اسمی علاقه نشون بدم و تو ذهنمون با تمام ابعاد قشنگش بگنجونم یکی هست که کلا شکل و شمایلش رو ناجور کنه برام

در واقع نمیشه اسمی انتخاب کرد که مورد پسند همه باشه 

اما دوس ندارم وقتی بعد ها کسی اسم دخترمو میشنوه بگه خیلی زشته.حداقل اگه جمع کثیری همچین چیزی بگن خیلی برام مهم نیست ولی اگه بعد ها همه بگن که اسم مورد پسندی نیست و معانی خاص و جالبی نداره مسلما از چشمم میوفته و دیگه نمیتونم عوضش کنم

تبریک میگم بهت عزیزم اول بخاطر اینکه به عشقت رسیدی و دوم بخاطر اینکه نشونه ای از اسم ثمره عشقتون داش ...

ممنون عزيزم

ببين براي اسم به نظر ديگران استناد نكن چون خيلي كارت سخت ميشه

با سليقه و حال و هواي خودتون انتخاب كن

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم
بنظرم آدم وقتی میخواد اسم انتخاب کنه باید ب طرز صدا کردنش در آینده فکرکنه و اسم رو با خانوم یا آقا ت ...

هر اسم دخترونه و پسرونه ای در کنار خانوم یا آقا قشنگه

اما ما چون بیشتر اسم قدیمی تر ها رو همراه این کلمات شنیدیم فک میکنیم هماهنگی خاصی دارن و اسمای جدید اصلا در کنار خانوم یا اقا قشنگ نیستن 

در کل با جبو رفتن تاریخ این اسم های جدید جای تمامی اسامی امروزی و دیروزی رو میگیرن و در جامعه پررنگ تر میشن و وقتی بیشتر شنیده شدن قشنگتر به نظر میرسن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792