2789
چطوری میشه ازش استفاده کرد

شوخی کردم دختر چرا سیانور میخوای ،یه جک هست خانومه میخواسته شوهرش رو باسیانوربکشه سیانوربا دست میریزه تو آبمیوه دستش رو میخواسته تمیزکنه لیس میزنه خودش میمیره

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بشین سر جات دختر خوب

این چیزا رو میخوای چکار ؟

خریت نکنی

من با اسی کاری ندارم ولی شماها که

میاید راهکار میدید معرکه اید 😡😡

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

میخوای یه کم حرف بزنیم ؟

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

نه تشکر

یه ذره حرف بزن سبک بشی عزیز دلم

همه تو این دنیا یجوری درگیری دارن

هر کس مشکل خودش رو داره قرار باشه

وقت مشکل و ناراحتی بخوایم بریم سراغ خودکشی

که الان جمعیت جهان نصف بود

یه ذره حرف بزن سبک بشی عزیز دلم همه تو این دنیا یجوری درگیری دارن هر کس مشکل خودش رو داره قرار باشه ...

ممنونم از لطفت عزیزم ولی باور کن کارم از حرف و اینجورچیزا گذشته هیچی بهم کمک نمیکنه