2789
9مهر 403 جداشدیم تا 11 مرداد 404 التماسش کردم ک برگرده چقدر فحش خوردم هعی

همه اینجوری هستن میدونی که تجربه تو نیست برای همه همینه 😂🤣 منم مثل تو شدم یه بار

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

نمیشه الآنم امتحان دارم پس فردا هرچی میخام جزوه بنویسم نمیشه🥺

سعی کن خودتو جمع کنی دختر تو لیاقتت خیلی بیشتر و بالاتر 💝

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن خودتو جمع کنی دختر تو لیاقتت خیلی بیشتر و بالاتر 💝

من فداتشم

حالم خوبه فقط بعضی وقتا داغون میشم

ی حرفی ی آهنگی ی چیزی باعث میشه بهش فکر کنم

دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم 

همه اینجوری هستن میدونی که تجربه تو نیست برای همه همینه 😂🤣 منم مثل تو شدم یه بار

درک میکنم و میدونم

ولی اگه برگردم عقب هیچ وقت التماسش نمیکنم

آیناز اسمم برام دعا کنخانوما میشه بیاین تاپیک آخرم 🎀🍀🥲خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زن ...

وای دورت بگردم مرسی🥺🍓⁦❤️⁩

انشاالله ت هم ب هرچی میخایی برسی

چشم حتما برات دعا میکنم

من فداتشمحالم خوبه فقط بعضی وقتا داغون میشم ی حرفی ی آهنگی ی چیزی باعث میشه بهش فکر کنم

درکت میکنم قشنگم چون برای خودم هم اتفاق افتاده سعی کن به کل روحیه تو عوض کنی تنها چیزی که باعث شد خودمو خوب کنم میدونی چی بود ب کمک خدا ! سعی کردم بهش فکر نکنم یا خیلی کم وگرنه منم خیلی خیلی دوسش داشتم اما خب تفاهم نداشتیم اخلاق مون به هم نمیخورد و اینکه تنها دوست داشتن کافی نبود متاسفانه 🥺😔 الان بهترم نسبت گذشته انشالله همیشه حال دلت خوش باشه وقتی ناراحت شدی یه آهنگ شاد بزار 💖🌺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای دورت بگردم مرسی🥺🍓⁦❤️⁩انشاالله ت هم ب هرچی میخایی برسی چشم حتما برات دعا میکنم

متشکرم قشنگم همیشه سعی کن روحیه تو شاد نگه داری 💙🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درک میکنم و میدونم ولی اگه برگردم عقب هیچ وقت التماسش نمیکنم

خودمم همین کار کردم پشیمون هم شدم برگشتیم ما حتی به هم ولی متاسفانه تفاهم نداشتیم اخلاق مون اصلا به هم نمیخورد یه دنیا تفاوت بود 💔 الان متوجه هستم خدا در حقم خوبی کرد ۱۲ انسانی هستم ۳ برابر گذشته شروع کردم به خوندن برام دعا دانشگاه قبول شم انشالله تو هم در تمامی مراحل زندگیت موفق باشی 🤩😇🎀😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40