2777
2789
عنوان

ناخن+عکس😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 136 پست
ن خوشگل نیستن ولی من سنم کمه مامانم میگه با کاشت بزرگ میشه ناخونات بعد دستت کوچیکه😂

خب کوتاه بکار خیلی دخترونه و شیک میشه.یه رنگ بژ یا صورتی کمرنگ بزن

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
خب کوتاه بکار خیلی دخترونه و شیک میشه.یه رنگ بژ یا صورتی کمرنگ بزن

میسی ولی ب نظرتون واسه دختر شونزده ساله کاشت خوبه یا هرچی ساده تر و دخترونه تر بهتره

آخه میگن واسه عقد همه چی ساده باشه قشنگ تره

بعد عروسی تجملاتی

I'm always hungry or tird or Both

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم داروخانه ام نشون دادم عکسو گفتن باید پوست اضافه رو قیچی کنی نتونستم😔بیچاره بابام دستش هم ...

تو شهرستان کسی رو ندارین که روغن خر بتونه برات بیاره...یعنی معجزه میکنه

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
تو شهرستان کسی رو ندارین که روغن خر بتونه برات بیاره...یعنی معجزه میکنه

نشنیده بودم ن عزیزم ندارم کسی رو

برای چی خوبه زخم ؟خونش بند نمیاد موقع شستشو خیلی خون میاد گوشت دستش معلومه

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
استاتر ناراحت نمیشی یه سوال بپرسم؟

ن عزیزم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ن عزیزم

ببخشید وقتی میرین دسشویی موقع شستشو اذیت نمیشین من خودم ناخونام کوتاه اکثرا ولی بازم یه مسواک دارم یه سره میسابم زیرشونو ولی وقتی اینجوری بلنده فکر نکنم زیرش تمیز بمونه.

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ببخشید وقتی میرین دسشویی موقع شستشو اذیت نمیشین من خودم ناخونام کوتاه اکثرا ولی بازم یه مسواک دارم ی ...

چرا تمیزمیشه مشکلی ندارم من قشنگ زیرشونومیسه تمیز کرد

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

من از مدلای ساده بیشتر خوشم میاد. یه جوری که انگار ناخن خودته 

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

بستگی به دستت داره به نظرم.

بستگی به کشیدگی ناخن.لاغری یا درشتی انگشت.سفیدی یا تیرگی رنگ پوست

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)