انقد بدم میاد وقتی تو کوچکترین مسایل آدم دخالت میکنن خدایی !!!! اَههههه ! کی میخایم به شعور هم احترام بذاریم ! ببین نت چادریم . نمازن میخونم. اویل بابام میگفت کسی که چادریه تو مراسم تولد خودمونیشم نباید آرایش غلیظ کنه . یعنی حتی تو خونه . ولی الان برا دله خودم زندگی میکنم . والا
عزیزم کاور چجوریه؟ ینی دیگه ناخن نمیکاری؟ من از عفونت ناخن و این دردسراش میترسم
روی ناخونای خودت ضد قارچ میزنن.بعد روش یه پودری میزنن که ناخنت رو محکم نگه میداره بعد شکل میدن بهش هرمدل دوست داری.بعد روش یه ژل میزنن میذاری دستت رو توی دستگاه یو وی.. خشک میشه..ناخنای خودته..دیگه لاک نداره. همه ایناهم که گفتم بیرنگن.
سلام عزیزم داروخانه ام نشون دادم عکسو گفتن باید پوست اضافه رو قیچی کنی نتونستم😔بیچاره بابام دستش همونطوری بود اون شب فرداش رفتم آمپول زن آوردم برام قیچی کرد پوستشو هر روز عوض میکنم ولی خیلییی خون میاد موقع شستشو همون پمادی ام ک بچه ها گفتن گرفتم ولی بهتر نشده نمیدونم چقدر طول میکشه فعلا همش پانسمانشو عوض میکنم پماد میزنم ولی تغییری نکرده...
دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/