2789
عنوان

اگر قراره کاری کنی الان وقتشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6305 بازدید | 736 پست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من اولین کاری که میتنیم برای زمینه سازی ظهور انجام بدیم یاد دادن حیا وادب وانسانیت به بچه هامونه تا نسل آینده ذهن پاک وسالم واگاهی نداشته باشه نمی تونه با هجمه های فساد وطاغوت مقابله کنه وزمینه ی ظهور فراهم نمیشه

https://eitaa.com/kodakenazanin

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

تو که هستی، لبخند، مهمان همیشگی روزهای من است...

نمیگویم غمی نیست، که ندیدنت بزرگترین غم جهان است...

اما با یادت، غم نیز بساطش را از خانهی دلم جمع میکند و جایش را دلخوشی میگیرد.

#امام_زمان

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

شوق دیدار تـ❤️ـو ...

سر رفت ز پیمانه ما

کی قدم مینهی ...

ای شـ❤️ـاه به ویرانه ما

ما هنوز ای نفستـ❤️ـ گرم ...

پر از تاب و تبیم

سر و سامان بده ...

بر این دلـ💔ـ دیوانه ما

سلام آرزوی دیده های مشتاق ....

#اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج🌺

#سلام_امام_زمانم♥

سلام آرزوی مشتاقان،

دیگر هیچ چیز دل هایمان را

خوش نمیکند

هیچ چیز رنگ لبخند

بر صورت هایمان نمی نشاند ...

تنها ظهور شماست که نجاتمان میدهد،

شادمانمان می کند، امیدمان میبخشد ...

🌤أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج🌤

🌴تاریخ انقضای تمام غمهای عالَم،

لحظه ی ظهور توست آقا🌴

#اللهم_العجل_الولیک_الفرج

🟢أللهُمَّ اشْغَلْ قُلوُبَنا بِذِكْرِ المَهدیٖ عَلَیهِ السَّلام وَلا تَنسِنا ذِکرَهُ وَ إنتِظار فَرَجَهُ الشَریف

✍ترجمه: پروردگارا! قلب ما را مشغول به ذکر مهدی علیه السلام کن و یاد او و انتظار فرج شریفش را از یاد ما نبر.

#یا_فارس_الحجاز

شهید آوینی درمورد واژه ی بنده

یه حرف عجیبی داره. و میگه که :

_ -به هرچیزی که محتاج اون هستی و از

نبودش وحشت داری بنده ی اون هستی!!

حالا ما چی

آیا از نبود اینترنت ، ماشین ، برق ،

آب و... وحشت داریم یا نبود خدا🚶👀

#تلنگرانه

#کلام_شهید

آیت الله بهجت (ره)

مهمتر از دعا برای تعجیل فرج امام مهدی (عج)، دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم و عدم انکار حضرت تا ظهور او می باشد.

#امام_زمانم