2777
2789
عزمزمه برای منم بگو. فدات شم

عزیزم من شوخی کردم بااون کاربرفال بلدنیستم

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برای منم میشه همینجا بگیری؟

دبیر چی میشم آخرش ؟

آینده ای تحصیلی شغلیم چطوره

میتونید خانم معلم صدام کنید،ارشد تکواندو ام معلم زبان انگلیسی،درحال آموختن زبان ترکی(استانبول)و سوارکاری.🌸... مرا عهدیست با شادی که شادی آن من باشد مرا قولیست با جانان که جانان جان من باشد به خط خویشتن سلطان به دستم داد این فرمان که تا تختست و تا بخت است او سلطان من باشد:)))!💗

مرسی ممنون. مسافرت نمیدونم شاید برم. ولی پولامو یه خانم قد کوتاه برداشت رفت 🤦

کجارفت؟خونه باباش یافرارکرد؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

فرار کرد ولی کاریش نمیشه کرد

انشاالله یه روزی انقدروضع مالیت خوب شه که این پولابرات پول نباشه وبه چشمت نیاد

اشکال نداره گلم 😅

انشاالله به مراددلت برسی

انشاالله یه روزی انقدروضع مالیت خوب شه که این پولابرات پول نباشه وبه چشمت نیاد

ممنونم وهمچنین شما هرچی از خدا بخوای برات بشه

سازها بنوازیدفرشته ها برقصیدامروز جشن تولد است. جشن تولد محبوب قصه ها تولدت مبارک عشقمــــــNـــــــــــ